TV BITS

Survivor: Τεράστιες ανατροπές - Άλλαξαν τα πάντα στις δύο ομάδες

Ένα έκτακτο συμβούλιο, έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς η οικειοθελής αποχώρηση της Ναυσικάς πυροδότησε σειρά εξελίξεων και είδαμε μια τεράστιες αλλαγές στη σύνθεση των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, μετά τις δύο «εκτός προγράμματος» αποχωρήσεις, του Γιώργου Κατσαούνη που αποβλήθηκε και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, που αποχώρησε οικειοθελώς, αλλά και αυτής του Απόστολου Ρουβά από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, η Κόκκινη ομάδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αριθμώντας μόλις 4 παίκτες.

Η παραγωγή κάλεσε σε έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού τις δύο ομάδες και ανακάτεψε και πάλι τη τράπουλα, διαμορφώνοντας απ' την αρχή τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα. 

 


Όπως ήταν φυσικό, πληθώρα συναισθημάτων περιέλουσε τους παίκτες, οι οποίοι αναγκάστηκαν αν αποχωριστούν τις παρέες τους. Δεν έλειψαν όμως και οι περιπτώσεις των ικανοποιημένων με τις αλλαγές.

Η νέα μπλε ομάδα αποτελείται από τους: Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η νέα κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους: Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας.


Οι δύο νέες ομάδες, κλήθηκαν να αποδείξουν τη δυναμική τους, σχετικά άμεσα. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ τους, νικητές ήταν οι Μπλε. Παρά το αρχικό προβάδισμα των Κόκκινων, η ομάδα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, κατάφερε να πάρει την νίκη, έστω και οριακά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!