TV BITS

Survivor: Οι Μυριέλλα και Κατσαούνης τσακώθηκαν ξανά για ένα σταυρό [βίντεο]

Στην ίδια καλύβα και στην ίδια παραλία βρίσκονται πλέον οι Γιώργος Κατσαούνης και Μυριέλλα Κουρεντή, μετά τις αλλαγές που έγιναν στη σύνθεση των δύο ομάδων και μολονότι οι δυο τους φάνηκαν αρχικά να έρχονται και πάλι πολύ... κοντά, αφήνοντας πίσω τις διαφορές που είχαν στο πρόσφατο παρελθόν, τελικά η ένταση μεταξύ τους δεν άργησε να ξεσπάσει.

Η ηθοποιός και ο Θεσσαλός αγρότης είναι πλέον και οι δυο συμπαίκτες στην Κόκκινη ομάδα και σχεδόν αμέσως μετά τις... μετακομίσεις πολλών παικτών, όλοι σχολίαζαν πως το ειδύλλιό τους έδειχνε να ξαναφουντώνει μετά από αυτή τη... συγκατοίκηση, αφοού στο επεισόδιο του Σαββάτου τους είδαμε να αγκαλιάζονται.


Ωστόσο τελικά οι δυο τους τσακώθηκαν και στο χθεσινό επεισόδιο τους είδαμε να στήνουν καβγά για ένα σταυρό, που είχε κάνει δώρο ο Γιώργος στη Μυριέλλα.

«Στη Μυριέλλα είχα δώσει έναν σταυρό. Αυτός ο σταυρός έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για εμένα. Τα δώρα δεν δωρίζονται. Είναι σαν να μη σέβεσαι τον άγιο μου και την πίστη μου» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα της παραγωγής και ζήτησε πίσω τον σταυρό.

Με την σειρά της η Μυριέλλα Κουρεντή σχολίασε: «Ο Γιώργος Κατσαούνης για άλλη μία φορά απέδειξε ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι ούτε μπορώ να εμπιστεύομαι την κρίση του ούτε να νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος σέβεται».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!