TV BITS

Survivor: Έξαλλος έγινε ο Λιανός με το βίαιο καβγά των Τάκη και Στάθη [βίντεο]

Στους Μπλε ανήκει πλέον ο Τάκης Καραγκούνιας, ο "μισθοφόρος" του φετινού Survivor, που κατά καιρούς έχει προκαλέσει αρκετές εντάσεις και αντιπαραθέσεις στο παιχνίδι, όμως χθες τον είδαμε να εμπλέκεται σε ένα άνευ προηγουμένου βίαιο συμβάν με τον πρώην συμπαίκτη του Στάθη Σχίζα.

Όλα έγιναν την ώρα που οι δυο τους αγωνίζονταν πλέον ως αντίπαλοι και ξαφνικά είδαμε τον Τάκη να γίνεται έξαλλος και άρχισε ένας τόσο έντονος καβγάς που προκάλεσε την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο Στάθης Σχίζας, προσπαθώντας να αποτρέψει τον αντίπαλο από το να μαζέψει τα μπαλάκια,  κινήθηκε επιθετικά προς τον αντίπαλο του, Τάκη Καραγκούνια σπρώχνοντας τον πρώτα με το σώμα του και στη συνέχεια πετώντας ένα μπαλάκι στην πλάτη του. «Είσαι τρελός ρε μαλ…κα; Σου έριξα νεγώ αγκωνιά; Είσαι τρελός; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μαλ..κα» φώναξε, αμέσως, ο Τάκης Καραγκούνιας με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δυο τους χωρίζοντας τους.

«Σε χτύπησα εγώ ρε Στάθη; Ρε Στάθη, είσαι τρελός ρε μαλ…κα;» πρόσθεσε, εμφανώς στρεσαρισμένος, ο παίκτης της μπλε πλέον ομάδας.

Το συγκεκριμένο συμβάν, βεβαίως, «καταδίκασε» ως απαράδεκτο και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός , απειλώντας με αποβολή τους δύο παίκτες για να εκφράσει στη συνέχεια «συγνώμη» ο Στάθης Σχίζας προς τον Τάκη Καραγκούνια.

Οι Κόκκινοι τελικά ηττήθηκαν και στο Συμβούλιο συζητήθηκε ξανά το περιστατικό και ο Στάθης παραδέχτηκε ξανά πως αυτός το ξεκίνησε. Όμως ο Τάκης έστρεψε τα βέλη του κατά της πρώην ομάδας του και προκάλεσε τις αντισράσεις των Κόκκινων.

 

Ο δε Λιανός, αναφέρθηκε στο συμβάν τονίζοντας πως η βία και η επιθετικότητα δεν έχουν καμιά θέση στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!