TV BITS

Survivor: Οι Σοφιάνα και Ασημίνα κατακεραυνώνουν τον Κατσαούνη [βίντεο]

Τεταμένο είναι το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών, αφού μετά την ήττα τους σε αγώνισμα ασυλίας και την ανάδειξη ως υποψήφιων για αποχώρηση της Ασημίνας και της Σοφιάνας, οι δυο παίκτριες δεν κρύβουν την οργή τους για τον Γιώργο Κατσαούνη.


Ο λόγος που ο... Τσακατσούκας έχει βρεθεί στο στόχαστρό των δύο Μαχητριών είναι επειδή στο Συμβούλιο του Νησιού της Δευτέρας αρνήθηκε ότι αποκάλυψε στις δύο το σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα για να τις βγάλει εκτός παιχνιδιού. 


Η Ασημίνα χαρακτήρισε «μέγιστο κωλοτούμπα» τον Γιώργο Κατσαούνη λέγοντας χαρακτηριστικά στη Σοφιάνα: «Γύρισε έτσι ο Γιώργος και είδα έναν Γιώργο άλλον άνθρωπο. Για μένα πια είναι ο μέγιστος κωλοτούμπας! Βλέπω έναν άνθρωπο που πάει όπου τον πάει ο άνεμος! Αυτός και όχι η Σοφιάνα».


Η δε Σοφιάννα είπε πως «κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του και δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει», τονίζοντας ότι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στο κοινό με την στάση του και τα όσα (δεν) υποστήριξε. 


Ο Κατσαούνης πάλι παρουσιάζει τη δική του άποψη για τις δυο συμπαίκτριές του: «Επειδή βγήκαν υποψήφιες θέλησαν να πετάξουν την κακία τους και να με προδώσουν», είπε και στη συνέχεια εξήγησε πως όταν αποκάλυψε το "σχέδιο Μαρτίκα" ήταν μία περίοδος που, όπως ανέφερε, θεωρούσε ότι ο Σπύρος «κινούσε τα νήματα και ήθελε να πετάξει έξω δυνατούς παίκτες. 

Παράλληλα είδαμε πως ο Σάββας που κερδίζοντας την ατομική ασυλία υπέδειξε ως υποψήφια την Ασημίνα, μίλησε χθες στην κάμερα και φάνηκε να μην αντέχει άλλο τη συνύπαρξη με την Ασημίνα. «Κουράστηκα με τον παραλογισμό της» αούστηκε να λέει.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!