WOMEN'S GUIDE

H Adele εξήγησε πως έχασε 45 κιλά και δεν είναι χάρη στη δίαιτα sirtfood

Η 33χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του άλμπουμ της με τον τίτλο "30" (η ηλικία της όταν χώρισε) και ήδη βλέπει το νέο της τραγούδι "Easy On Me" να έχει εκτοξευτεί στην κορυφή των  charts σε όλο τον κόσμο και παράλληλα την βλέπουμε μετά από απουσία ετών από το προσκήνιο, να είναι λαμπερή, εμφανέστατα πιο αδύνατη και φουλ ερωτευμένη.

Η ίδια, μετά το διαζύγιό της με τον Simon Konecki είχε απομακρυνθεί για πολύ καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως κυκλοφορούσαν κάποιες φωτογραφίες της όπου τη βλέπαμε να είναι πολύ αδύνατη και κυκλοφόρησε ευρέως η φήμη πως η σταρ του πενταγράμμου, έχασε 45 κιλά χάρη στην (αυστηρή) δίαιτα sirtfood.


Αλλά τελικά αυτό δεν ισχύει. Η Adele, τώρα που επιστρέφει στο προσκήνιο χάρη στην κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της, εξηγεί πως η προσπάθειά της να χάσει κιλά είχε ξεκινήσει πριν από πολλά χρόνια και ήταν σταδιακή.


Στην πρώτη συνέντευξή της που παραχώρησε μετά από πολλά χρόνια, η τραγουδίστρια μίλησε στη Vogue και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως εδώ και πέντε χρόνια είχε αρχίσει να χάνει κιλά, πως δεν το πρόσεξε κανείς επειδή η απώλεια βάρους ήταν σταδιακή και η ίδια απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις και πως ουδέποτε έκανε τη δίαιτα sirtfood.
 

Με το άγχος να κυριαρχεί στην καθημερινότητα της, η Adele συνειδητοποίησε ότι πρέπει να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα. Για να χαρεί τη ζωή της και την καθημερινότητα της με το γιο της. Έτσι, η διατροφή, ειδικά σχεδιασμένη για την ίδια από μία ομάδα έμπειρων διατροφολόγων, περιλάμβανε όλες εκείνες τις τροφές που μειώνουν το άγχος. Αβοκάντο, αβγά, φυσικοί χυμοί δεν λείπουν από το πρωινό και τα σνακ της. Το μεσημεριανό της είναι σπιτικό, με την ίδια να αναγκάζεται να εγκαταλείψει την παλιά αγαπημένη της συνήθεια, που δεν είναι άλλη από το Junk Food. Άπαχη πρωτεΐνη (κοτόπουλο, θαλασσινά, ψάρια), βραστά ή ψητά λαχανικά, αλλά και ιδιαίτερα συνοδευτικά με επιρροές από τις κουζίνες όλο του κόσμου συμπληρώνουν το κυρίως γεύμα της ημέρας. 

Όπως διαβάζουμε στο tlife.gr στη βάση της διατροφικής της ρουτίνας, συναντάς το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το λάχανο, τα βατόμουρα, τη ρόκα, το τσάι τύπου matcha, τον κουρκουμά, το φαγόπυρο, αλλά επιτρέπει μικρές ποσότητες κόκκινου κρασιού και μαύρης σοκολάτας. Γιατί, μία ισορροπημένη διατροφή δεν αποκλείει τίποτα. Απλά, έχει τις σωστές ποσότητες και μερίδες.

Η γυμναστική της
Το μυστικό της όπλο στην προσπάθεια που ξεκίνησε να αδυνατίσει. Παίρνοντας την απόφαση ότι δεν μπορεί να αφήσει το άγχος να την επηρεάζει σε τέτοιο βαθμό, η Adele δοκίμασε διάφορα είδη γυμναστικής μέχρι να καταλήξει στα αγαπημένο της. Και έκτοτε να τα κάνει σε καθημερινή βάση. Δεν είναι τυχαίο ότι στην τελευταία της συνέντευξη στη Vogue δήλωσε πως ο γυμναστής είναι ο άνθρωπος που βλέπει πιο πολύ μέσα στην ημέρα μετά το γιο της.

Reformer Pilates
Είναι η αγαπημένη άσκηση της Meghan Markle. Τώρα και της Adele. Τρεις φορές την εβδομάδα αρκούν για να ροκανίσει τους κοιλιακούς της, να βελτιώσει την ευλυγισία της και να γυμνάσει τα πόδια της. Και αυτή είναι μόνο η βροχή…

HIIT Workouts
Ο, Expert του είδους, Dalton Wangs (υπεύθυνος για το σώμα της Jennifer Lawrence), την έκανε να αγαπήσει αυτό το έντονο είδος άσκησης. Αερόβια υψηλής έντασης, ο μεταβολισμός παίρνει φωτιά και η Adele αποχαιρετά περιττά κιλά και άγχος.

Mixed Exercise
Της αρέσει να πειραματίζεται. Να δοκιμάζει νέα πράγματα, να υιοθετεί καινούριες συνήθειες και να κρατά ή να απορρίπτει. Έτσι, λοιπόν, επειδή η γυμναστική έχει γίνει η δική της ένοχη απόλαυση, η μέρα της ξεκινά με μία τριαντάλεπτη προπόνηση Box και ολοκληρώνεται με επίσης τριάντα λεπτά Spinning σε εσωτερικό χώρο. Όλα αυτά χωριστά από τις υπόλοιπες ασκήσεις. Ναι, τα αγαθά κόποις κτώνται. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!