TV BITS

Big Brother: Οι Παναγιώτης και Ανχελίτα μάλλον κάνουν διαρκώς σεξ [βίντεο]

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ανχελίτα, είναι πλέον ολοφάνερο, αλλά πολλοί από τους συμπαίκτες τους μάλλον έχουν ενοχληθεί με τα ερωτικά παιχνίδια τους.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Big Brother, η Σαμάνθα αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα συνευρίσκονται συχνά, ακόμα και δίπλα της!

«Εσείς περνάτε το ένα τρίτο, εμείς στο δωμάτιο περνάμε τα υπόλοιπα δύο τρίτα. Τι εννοείς φιλάκια; Εγώ το είδα το… τίποτα άλλο στο μπάνιο. Αυτό το… τίποτα άλλο γίνεται ενώ κοιμάμαι δίπλα μου. Τις κουβέρτες τι τις έχουμε; Το κρεβάτι γιατί κουνιέται; 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα» είπε η Σαμάνθα στην έκπληκτη Μαίρη.

O Κωστής επιβεβαίωσε το γεγονός αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Που ζεις; Τρεις φορές. Μπορεί και τέσσερις».

Όμως αυτός ο έρωτας γενικά έχει προκαλέσει πολλά σχόλια με τον Μιλάτο, επίσης να δείχνει πως τον ενοχλούν οι ερωτοτροπίες του Παναγιώτη και της Ανχελίτας και μάλιστα τον είδαμε να πετάει... σαγιονάρες στο ζευγάρι.

«Με ενοχλούν τα ματς μουτς στο αυτί» είπε ο Στιβ στο Μεγάλο Αδελφό, τονίζοντας πως είναι πολύ ενοχλητικά τα φιλιά τους, ειδικά όταν ο ίδιος θέλει να ηρεμήσει και δεν έχει ενεργή σεξουαλική ζωή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!