TV BITS

Top Chef: Μεγάλες ανατροπές είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο [βίντεο]

Πριν λίγες μέρες είδαμε την πρώτη αποχώρηση από το Top Chef και στο χθεσινό επεισόδιο, το νέο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής, έδειξε πως λατρεύει τις ανατροπές και αυτά που ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές στους διαγωνιζόμενους αιφνιδίασαν τους πάντες.

 Η ανακοίνωση που τους έκαναν οι κριτές προκάλεσε έκπληξη, καθώς από αυτή την πρώτη δοκιμασία θα προκύψει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Γκίκας Ξενάκης: Σήμερα θα διαγωνιστείτε ατομικά. Τα τρία καλύτερα πιάτα είναι αυτά που θα μας δώσουν τους τρεις αρχηγούς. Και οι τρεις αρχηγοί θα διαλέξουν ξανά καινούργιες ομάδες.

Γιώργος Βενιέρης: Όλο το πράγμα αλλάζει πάλι.

Γκίκας Ξενάκης: Καινούργια δυναμική, ανακατεύεται η τράπουλα.

Αστέριος Κουστούδης: Από αυτή τη δοκιμασία θα προκύψουν οι τρεις νέοι αρχηγοί, αλλά και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

«Πρώτη μέρα της εβδομάδας και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Δεν το περιμέναμε γιατί δεν έγινε έτσι την προηγούμενη εβδομάδα», είπε ο Σωτήρης Βασιλείου.

Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί. Όταν οι παίκτες συγκέντρωσαν τα υλικά τους και πήραν τις θέσεις τους στους πάγκους, ήρθε η μεγαλύτερη ανατροπή.

Οι κριτές τούς ζήτησαν να αλλάξουν θέσεις με τον διπλανό τους. Δηλαδή, έπρεπε να μαγειρέψουν με τα υλικά που είχε επιλέξει ο αντίπαλός τους.

Στην πορεία είδαμε να δημιουργούνται νέες ομάδες, καθώς αναδείχτηκαν τα τρία καλύτερα, αλλά και τα τρία χειρότερα πιάτα.

Οι παίκτες που είχαν τα καλύτερα πιάτα και θα γίνουν αρχηγοί αυτή την εβδομάδα είναι οι Ειρήνη Γιωργούδιου, Αγάπη Μιχελή και Λευτέρης Δασκαλάκης.

Ο παίκτης που είχε το καλύτερο πιάτο και πήρε ασυλία είναι ο Λευτέρης Δασκαλάκης, ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Σωτήρης Βασιλείου.

Και έφτασε η ώρα της κρίσης...

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!