TV BITS

Survivor: Έλληνες και Τούρκοι αγωνίστηκαν μαζί για ένα μεγάλο έπαθλο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μπορεί όλοι να περίμεναν το συμβούλιο αποχώρησης, αλλά νωρίτερα είδαμε Έλληνες και Τούρκους να αγωνίζονται ξανά μαζί, σε μικτές ομάδες και να διεκδικούν ένα πολυπόθητο έπαθλο.

Ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως το έπαθλο στο χθεσινό αγώνισμα ήταν ένα ταξίδι στις Μπαχάμες με το τζετ του Ατζούν.



Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά δύσκολος για όλους. Απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και πολύ καλό στόχο στο τέλος. Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά, όμως αυτή τη φορά η μπλε άρχισε να ξεφεύγει και να αποκτάει διαφορά τριών πόντων από τους κόκκινους, την οποία διατήρησε και διεύρυνε κατακτώντας τη νίκη με 10-5
.


Ήταν το πρώτο μεγάλο έπαθλο που κερδίζουν οι μπλε, οι οποίοι το πανηγύρισαν μέσα στην πισίνα, ενώ στις Μπαχάμες θα ταξίδευε και ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς λύθηκε το θέμα που είχε με το διαβατήριο του, αλλά και η Καρολίνα Καλύβα, που όμως στην πορεία έμαθε πως αποχωρεί από το Survivor, αλλά πρόλαβε να ζήσει αυτό το ταξίδι.



Το πάρτι για τους μπλε ξεκίνησε από το ιδιωτικό αεροσκάφος του Ατζούν, συνεχίστηκε στο ταχύπλοο που τους μετέφερε στις Μπαχάμες και… απογειώθηκε στην παραλία. Το σκηνικό είχε την επόμενη ημέρα και λιμουζίνα που τους πήγε σε ένα απίστευτο ξενοδοχείο, νεροτσουλήθρες και φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!