TV BITS

Υγιαίνετε: Αυτό το Σάββατο η εκπομπή θα έχει θέμα τη Στοματική Γναθοπροσωπική Χειρουργική

Υγεία! Το πρώτο πράγμα που θα ευχηθούμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μπορεί ως άνθρωποι όλοι να διαφέρουμε, αλλά όλοι έχουμε κάτι κοινό: το σώμα μας και δυστυχώς, σε αύτη τη ζωή, έχουμε μόνο ένα.

 

Σε αυτήν εδώ την όμορφη παρέα που θα φτιάξουμε εδώ μαζί σας, θα μάθουμε πως λειτουργεί, τι φροντίδα χρειάζεται, και εσωτερικά και εξωτερικά, φιλοξενώντας γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων και όχι μόνο,  καθώς και απλούς ανθρώπους που έχουν περάσει από δύσκολα μονοπάτια σε ότι αφορά την υγεία.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 – ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ  

 

Καινοτομίες στην κοσμητική ορθογναθική χειρουργική. Η Στοματική και Γναθοπροσωπική χειρουργική ασχολείται με ένα ευρύτατο πεδίο χειρουργείων, σε αυτό το επεισόδιο όμως θα εστιάσουμε στην συμβολή της τρισδιάστατης τεχνολογίας για τον σχεδιασμό εξειδικευμένων χειρουργείων που αφορούν: τοποθέτηση εμφυτευμάτων, μεταφορά λίπους για κάλυψη ρυτίδων, Ορθογναθικές επεμβάσεις, αποκατάσταση μετατραυματικών ελλειμάτων ή ελλείματα λόγω όγκων ή κρανιοπροσωπικά σύνδρομα. Θα μάθουμε αναλυτικά πως η τρισδιάστατη τεχνολογία, βοηθάει να πραγματοποιούμε χειρουργεία τα οποία σχεδιάζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Μπορεί η ορολογία να ακούγεται λίγο δύσκολη, όμως δίπλα μου έχω τη Δρ. Ζωή Νικολάου, Γναθοπροσωποχειρουργό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!