WOMEN'S GUIDE

Tips για να χρησιμοποιείς σωστά τα beauty rollers που κάνουν θραύση

Τους τελευταίους μήνες τα beauty rollers κάνουν θραύση και αποτελούν το νέο αγαπημένο brauty gadget των celebrities.

​Πρόκειται για rollers που είναι φτιαγμένα με διάφορους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους (πιο γνωστά είναι τα jade rollers που είναι φτιαγμένα από νεφρίτη αλλά υπάρχουν επίσης και rollers με άλλους ημιπολύτιμους λίθους όπως ο διάφανος χαλαζίας, το ροζ κουάρτζ ή ο αμέθυστος).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@jaderollerbeauty)


Πρόκειται για ένα beauty tool που χρησιμοποιούν πασίγνωστες σταρ όπως οι Kardashians, η Gwyneth Paltrow, η Miranda Kerr η Victoria Beckham και πολλές άλλες, καθώς το συγκεκριμένο gadget με το ήπιο μασάζ που κάνει και τις ιδιότητες των λίθων θεωρείται πως τονώνει την κυκλοφορία και ενισχύει τις αποτοξινωτικές διεργασίες του λεμφικού συστήματος, μειώνει το πρήξιμο στο πρόσωπο και τις σακούλες κάτω από τα μάτια αλλά και τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης ή τις λεπτές γραμμές, ενώ βοηθά ν’ αποφορτιστεί η ένταση στο πρόσωπο, ειδικά στην περιοχή του μεσόφρυου και του “σφιγμένου σαγονιού”.

Πολλές δε συνδυάζουν τη χρήση των rollers και με χρήση gua sha για μασάζ προσώπου

Δείτε και μερικά tips

  • Πριν το χρησιμοποιήσεις, καθάρισε και ενυδάτωσε καλά την επιδερμίδα σου ώστε το μασάζ να γίνεται εύκολα και απαλά, χωρίς να “τραβάει” την επιδερμίδα
  • ·      Μπορείς να το βάλεις στο ψυγείο για λίγο (2 ώρες π.χ. πριν τη χρήση). Ο δροσερός ημιπολύτιμος λίθος θα μειώσει σημαντικά το οίδημα (είναι τέλειο αν ξυπνήσεις και το πρόσωπό σου έχει εμφανές πρήξιμο)
  • ·      Στα μάγουλα, το μέτωπο και το λαιμό χρησιμοποιείς την πιο μεγάλη επιφάνεια του roller ενώ στα μάτια, τα φρύδια και τη γραμμή του πηγουνιού, τη μικρή.
  • ·      Στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, ξεκίνησε τις κινήσεις από την εσωτερική γωνία με κατεύθυνση προς την εξωτερική.  Το ίδιο και πάνω από τα φρύδια.
  • ·      Πάντα, μα πάντα, να καθαρίζεις το roller σου μετά τη χρήση του με το καθαριστικό προσώπου που χρησιμοποιείς. Αφού το ξεβγάλεις, το στεγνώνεις με μια καθαρή πετσέτα.
  • ·      Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή, αρκεί να το χρησιμοποιείς τακτικά. Ενσωμάτωσέ το στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης, πρωί ή -και- βράδυ-  2-4 λεπτά κάθε φορά αρκούν!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!