TV BITS

Survivor: Η Καρολίνα αντέδρασε... περίεργα σε μια απόφαση της Μαριαλένας [βίντεο]

Η Καρολίνα Καλύβα είναι ήδη από το βράδυ της Δευτέρας υποψήφια για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και δεν έχει κρύψει τον εκνευρισμό της με την επιλογή του Σάκη Κατσούλη να τη βγάλει στον... τάκο.

Θυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα τα αγωνίσματα είναι ατομικά και όποιος κερδίσει την ασυλία σε κάθε αγώνισμα υποδεικνύει και έναν υποψήφιο για αποχώρηση.


Και η εβδομάδα δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για το παρεάκι των... Amigos στο οποίο συμμετέχει και η Καρολίνα, αφού μέχρι στιγμής στα δύο αγωνίσματα της εβδομάδας τη νίκη πήρε αρχικά ο Σάκης (που υπέδειξε την Καρολίνα ως υποψήφια για αποχώρηση) και χθες η Μαριαλένα (η οποία τελικά υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη).


Η Μαριαλένα εκτός από την ασυλία χθες κέρδισε και ένα έπαθλο φαγητού που ήταν αναψυκτικό με hot dog και πατάτες το οποίο και μπορούσε να μοιραστεί με άλλους 3 παίκτες.


Φυσικά η ίδια επέλεξε τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και τους Καρολίνα και Ηλία που έφτασαν χθες πολύ κοντά στη νίκη αλλά τελικά επικράτησε η Μαριαλένα.


Ωστόσο η Καρολίνα αντέδρασε με... ξινίλα στην απόφαση της Μαριαλένας να την επιλέξει αν φάνε μαζί και η αντίδρασή της αυτή προκάλεσε πολλά σχόλια από τη Μαριαλένα που είπε πως κανονικά έπρεπε απλά να της πει ένα "ευχαριστώ".


Πάντως χθες η Καρολίνα δεν έκρυβε γενικώς την ενόχλησή της και έτσι ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Κατσούλη και πριν το αγώνισμα και στο συμβούλιο του νησιού.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!