TV BITS

Survivor: Νέα νίκη για τους Κόκκινους - Εντάσεις και γκρίνιες από τους Μπλε

Το χθεσινό αγώνισμα στο Survivor, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και γκρίνιες από τους ηττημένους Μπλε, με τους Κόκκινους να απαντούν πως οι Μπλε θα πρέπει να κάνουν τα παράπονά τους στην παραγωγή του ριάιτι επιβίωσης.

Οι Κόκκινοι πέτυχαν χθες μια ακόμη νίκη με σκορ 10 - 8 και κέρδισαν ένα μεγάλο έπαθλο.


Όμως αυτό το αγώνισμα σημαδεύτηκε από τις πολύ έντονς γκρίνιες των Μπλε, οι οποίοι αφενός σχολίασαν αρνητικά τον... ξαφνικό τραυματισμό του Τριαντάφυλλου και είχαμε και μια σχετική ανακοίνωση του Τούρκου παραγωγού.

 

 

Αφετέρου διαμαρτυρήθηκαν έντονα επειδή δεν έγινε μαζί η εκκίνηση της Ελένης Χαμπέρη και της Καρολίνας Καλύβα στη σχετική αναμέτρηση.

«Ας μιλήσουν με την παραγωγή τα παιδιά αν θέλουν να παίξουν το παιχνίδι… Ότι θέλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης. «Δεν θα κάτσω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Μιλήστε με την παραγωγή, Γιώργο μου. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Κάνε ότι θες, μίλα με την παραγωγή. Όχι μαζί μου».

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέμενε στη δική του άποψη, ενώ το ζευγάρι Μαριαλένα – Σάκης στη δική του. «Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό» τόνισαν στο Survivor της Τετάρτης.

Στο ταξίδι τους στο Μαϊάμι, οι Κόκκινοι μπορούσαν να πάρουν μαζί τους και έναν παίκτη της Μπλε ομάδας και επέλεξαν τον Κόρο.


Το έπαθλο ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!