TV BITS

Survivor: Απίστευτοι καβγάδες ξέσπασαν χθες και στις δυο ομάδες [εικόνες]

Μεγάλος χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αφού η ένταση χτύπησε κόκκινο και είδαμε να ξεσπούν αλλεπάλληλοι άγριοι καβγάδες και στη Κόκκινη και στη Μπλε ομάδα.

Αρχικά λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας είδαμε να ξεσπά άγριος καβγάς ανάμεσα στη Μαριάνθη και τη Νικολέτα στον πάγκο της Κόκκινης ομάδας.

Συγκεκριμένα Μαριάνθη Κάσδαγλη ξέσπασε ουρλιάζοντας προς την συμπαίκτρια της κατηγορώντας την ευθέως για πολλά!

«Σε νοιάζει πάλι να κανονίσεις τα ματσαρίσματα στις τέντες για να βγεις έξω να χορέψεις το λατίνικο, αλλά την επόμενη φορά να θυμηθείς πρώτα να τελειώσεις τον στόχο και μετά να χορέψεις! Πριν κάνεις κριτική σε μένα και στο πως μιλάω! Κατάλαβες;» τόνισε, σε έξαλλη κατάσταση, η Μαριάνθη Κάσδαγλη. «Έλα τώρα Νικολέτα! Τράβα πιο πέρα και μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου».

«Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου και μη φωνάζεις» απάντησε, με την σειρά της, η Νικολέτα Μαυρίδη. «Μη φωνάζεις γιατί απλά… βαριέμαι! Βαριέμαι! Δεν είσαι καλά». Ο δε Τριαντάφυλλος προσπαθούσε μάταια να καλμάρει τα δυο κορίτσια και ειδικά τη Μαριάνθη.


Τελικά οι Μπλε πήραν τη νίκη με σκορ 10 -5 και χάρηκαν που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.

 

 


Ωστόσο όταν όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στην κοινή πλέον παραλία τους, έγινε μεγάλος χαμός για τη σημαία της Μπλε ομάδας, με τους James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη να στρέφονται ενάντια των συμπαικτών τους, λέγοντας ότι την ξέχασαν όταν έφυγαν από την παραλία που έμεναν νωρίτερα και την κουβαλούσαν οι δυο τους. 


Τα αίματα ξαφνικά άναψαν με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να έρχονται κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο και με τον τελευταίο να αναφέρει ότι θυμήθηκαν την σημαία μετά από τόσες ημέρες. Μάταια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι η Ελευθερία Ελευθερίου φώναζαν ότι όλοι είναι ομάδα κι ότι η σημαία δεν είναι του James και του Νίκου. Οι δυο τους κάρφωσαν την σημαία στο σημείο που ήθελαν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!