TV BITS

House of Fame: Έγινε η πρώτη αποχώρηση από την Ακαδημία [βίντεο]

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χθες το 2ο Live Concert του House of Fame - La Academia, αλλά αυτή την εβδομάδα κάποιος από τους σπουδαστές έπρεπε να αποχωρήσει στο φινάλε της βραδιάς.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το προηγούμενο live ήταν η Έλενα Ροϊνού, η Άλεξ Μαντή κι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας που δεν είχαν τις καλύτερες ερμηνείες και κυρίως ο τελευταίος που από το άγχος του είχε ξεχάσει τα λόγια του τραγουδιού. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας αλλά μόνο δύο σπουδαστές κατάφεραν να συνεχίσουν στην μουσική ακαδημία.

Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά ανακοίνωσε ότι ο Στέφανος παραμένει στο σόου.

Η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δεν θα συνεχίσει να λαμβάνει μαθήματα μουσικής στο House of Fame, είναι η Άλεξ Μαντή.

Στο τέλος της βραδιάς έξι σπουδαστές βρέθηκαν στην σκηνή του House Of Fame, όπου η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τους τρεις που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Αλεξάνδρα Κολαϊτη, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου κι η Αναστασία Μπίσυλα είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση του σόου και θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού για την παραμονή τους στην μουσική ακαδημία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!