TV BITS

Survivor: Μεγάλος καβγάς ξέσπασε στο χθεσινό Συμβούλιο [βίντεο]

Αυτή την εβδομάδα, οι υφιστάμενες ομάδες του Survivor διαλύθηκαν και πλέον έχουμε δύο νέες ομάδες (την Μπλε και την Κόκκινη) που και οι δυο απαρτίζονται με παίκτες που πριν εντάσσονταν τόσο στην ομάδα των Μαχητών όσο και των Διάσημων. Και αυτές οι αλλαγές προκάλεσαν και το ξέσπασμα νέων εντάσεων

Στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού, η Κόκκινη ομάδα, που σημείωσε πολλές ήττες έπρεπε να αποχωριστεί έναν παίκτη και τελικά αποχώρηση η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.


Πριν όμως ανακοινωθεί η αποχώρηση, επικράτησε ένταση στο Συμβούλιο, αφού η πρώην παίκτρια των Διάσημων, η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, μίλησε για το πόσο ικανοποιημένη είναι με τη νέα ομάδα της (την Μπλε) και έκανε συγκρίσεις με την προηγούμενη ομάδα της, προκαλώντας την αντίδραση του Τριαντάφυλλου, αλλά και άλλων παικτών.
 

«Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε πριν σε μένα για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες που δεν καταγραφόταν κάτι, έχω και μάρτυρα, για να μας πει «τι είναι αυτή η Κάτια;», «αυτή είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι, δεν την πάω καθόλου, την μισώ». Αυτά τα λόγια τα είπε και ήταν ο Πάνος μπροστά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος με την πρώην συμπαίκτρια του να ξεσπάει σε γέλια αρνούμενη τα όσα σχόλια δέχθηκε. Ο Πάνος Καλλίδης, ωστόσο, δεν υποστήριξε τα λεγόμενα του συναδέλφου του.

Αμέσως, ο Περικλής Κονδυλάτος έσπευσε να υποστηρίξει την πρώην συμπαίκτρια του, Ελευθερία Ελευθερίου κατηγορώντας και ο ίδιος τον Τριαντάφυλλο. «Αν δεν φύγω αυτή την εβδομάδα, θα φύγω την επόμενη με την κατεύθυνση που η ομάδα έχει πάρει» τόνισε».

«Ο Τζέιμς είπε ότι παίζω στρατηγικά και ούτε καν την ξέρω αυτή τη λέξη, αδελφέ Τζέιμς από την Ρόδο» απάντησε σε όσα σημείωσε και ο Τζέιμς Καφετζής. «Ας φύγω και σήμερα, Τζέιμς, δεν έχω πρόβλημα, εντάξει; Άντε αγόρι μου».

«Να σταματήσει ο Τζέιμς να με ειρωνεύεται, δεν με ξέρει και από χθες! Αυτά να τα κάνει στην παρέα του» συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!