TV BITS

Ανατροπή: Σε ένα μήνα ο Γιώργος Λιανός θα φύγει από το Survivor [βίντεο]

Σε λίγες μέρες, αναμένεται να αναλάβει άλλο πρόσωπο την παρουσίαση του Survivor και το μάθαμε χθες.

Συγκεκριμένα λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας για Κόκκινους και Μπλε, ο Ατζούν Ιλίτζαλι εμφανίστηκε στο ριάλιτι ευχαριστώντας τους παίκτες που συμμετέχουν σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Μέσα σε όλα όσα είπε ήρθε και μία αποκάλυψη καθώς, όπως ανακοίνωσε, σε έναν μήνα θα υπάρξει αντικατάσταση του Γιώργου Λιανού, που πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ίδιος ανέφερε: «Ο Γιώργος θα πρέπει να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα και εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί. Θα σας δώσω πολύ μεγάλα έπαθλα που θα ζηλεύει.»


Φυσικά αμέσως άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες πως το πιο πιθανό είναι ο Γιώργος Λιανός να αποχωρήσει προσωρινά για να παρουσιάσει τα Live του The Voice.

Ωστόσο αυτό το σενάριο δεν επιβεβαιώνεται, ενώ σύμφωνα με τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιανός, θα απουσιάζει μόνο για δύο εβδομάδες από το Survivor.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!