TV BITS

Survivor: Ο Λιανός είπε πως πολλά θα αλλάξουν φέτος [βίντεο]

Στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνει η μεγάλη τηλεοπτική πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και αναμένεται να είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ, ενώ μέσω της εκπομπής Love It, μάθαμε πως φέτος θα αλλάξουν πολλά και θα ανέβει πολύ ο βαθμός δυσκολίας στις δοκιμασίες για τα έπαθλα.

Με τον Γιώργο Λιανό να καταφτάνει στο νησί με ελικόπτερο, οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» θα μπουν στα «βαθιά» με το «καλημέρα» καθώς μάχονται σκληρά για το πρώτο έπαθλο του ριάλιτι, στον στίβο μάχης.


Οι 20 παίκτες θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο έπαθλο των 100.000 ευρώ με το φετινό Survivor 4 να πραγματοποιείται για τους επόμενους πέντε μήνες στον Αγιο Δομίνικο.


Ο φετινός παρουσιαστής ανέφερε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Love it» πως το φετινό Survivor 4 θα είναι «πιο σκληρό» από τις προηγούμενες χρονιές, ενώ αποκαλύφθηκε και το ότι η διαδικασία αποχώρησης φέτος θα είναι διαφορετική από τις άλλες χρονιές.

Οπως ανέφεραν στην εκπομπή, το κοινό θα εξακολουθήσει να ψηφίζει για το ποιος παίκτης θέλει να παραμένει στο παιχνίδι, δίνοντας θετική ψήφο, ενώ για την αποχώρηση φέτος θα υπάρχει υποψήφιος από την κάθε ομάδα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!