TV BITS

Dot: Θα κάνει πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ στις 24 Οκτωβρίου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μας καλούν κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15 στο loft του DOT. για να ακούσουμε όμορφες, συγκινητικές ή αστείες ιστορίες από τους καλεσμένους τους, με φόντο τη φετινή προτροπή: Good Vibes!

Φυσικά, δεν λείπουν οι ενότητες για φαγητό, ευεξία, υγεία, ομορφιά και όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τη ζωή και τη διάθεσή μας καλύτερη. Στην κουζίνα της Νάνσυς και του Θανάση μαγειρεύει ο Γιάννης Αποστολάκης, ενώ η Μάγκυ Ταμπακάκη και ο σύζυγος της Φραντζέσκο Γκρανάτα προτείνουν τα δικά τους γευστικά πιάτα. Στην παρέα του Dot, έρχονται η Τζίνα Αλιμόνου, η Τζούλη Αγοράκη, η Αλεξάντρα Κατσαΐτη, η Ζάννα Σίριακ, η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Βάλια Ζαμπάρα, η Μαρία Χολέβα, η Κατερίνα Πιπέρη, η Μαριάννα Παινέση και η Στέλλα Παντελιά.

 

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στην παρέα μας έρχεται η Δέσποινα Βανδή. Κοιτώντας τα εξώφυλλα των τελευταίων 20 ετών, θυμάται αστείες και συγκινητικές ιστορίες από τη ζωή της.

Ακόμα, η Κάτια Ταραμπανκό, λίγο πριν σαλπάρει με το ιστιοπλοϊκό των Θαλασσόλυκων, μας υποδέχεται… «στο κρεβάτι της». Και ο Μανώλης Σφακιανάκης εξηγεί πώς κυκλοφορούν τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο και τι πρέπει να προσέχουν τα κορίτσια.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, καλεσμένη η αγαπημένη σεφ και παρουσιάστρια της εκπομπής Ώρα για Φαγητό, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Εξηγεί για ποιο λόγο παντρεύτηκε καπετάνιο και μιλά για τις καλές και άσχημες τηλεοπτικές στιγμές. Επίσης, αποκαλύπτει το άγνωστο ταλέντο της ενώ απαντά και σε ερωτήσεις θαυμαστών της μέσα από το Instagram. Ακόμη, η Σμαράγδα Καρύδη μιλά για το photoshop που την ενόχλησε. Και ο γιατρός - γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλος και η συγγραφέας Μανίνα Ζουμπουλάκη μιλούν για την εγκυμοσύνη στα 50.

 

DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15 στο ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!