WOMEN'S GUIDE

Μάθε πως η Kelly Clarkson έχασε 17 κιλά χωρίς να κάνει καθόλου γυμναστική

Εκτός από την Adele, μια άλλη διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε το τελευταίο διάστημα να πετύχει μια θεαματική απώλεια κιλών και μάλιστα η ίδια ισχυρίζεται πως τα κατάφερε χωρίς να κάνει καθόλου γυμναστική.

Ο λόγος για την 38χρονη Αμερικανίδα Kelly Clarkson, που έγινε αρχικά διάσημη ως η νικήτρια του πρώτου American Idol το 2002 και πλέον συζητά να πάρει τη θέση του τραυματισμένου Simon Cowell ως κριτής του America's Got Talent.

 

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της είπε ότι έχασε 17 κιλά χωρίς καν να το καταλάβει πράγμα που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται πώς κατάφερε κάτι τέτοιο.

Ακολούθησε τη δίαιτα που περιγράφεται στο New York Best Seller βιβλίο, The Plant Paradox του διαιτολόγου Steven R. Gundry.

Σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν 100 συνταγές οι οποίες υπόσχονται αδυνάτισμα και καλή υγεία του εντέρου.

Στη συγκεκριμένη δίαιτα αποκλείονται όλες οι τροφές που περιέχουν λεκτίνη. Η λεκτίνη βρίσκεται σε τροφές όπως είναι τα δημητριακά και κυρίως εκείνα που είναι φτιαγμένα από σιτάρι ολικής άλεσης, τα όσπρια, οι ξηροί καρποί, οι μελιτζάνες, οι ντομάτες, οι πατάτες, οι πιπεριές, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα αυγά.

Σύμφωνα με τον διαιτολόγο η υψηλή πρόσληψη λεκτίνης ευνοεί τις φλεγμονές οι οποίες οδηγούν σε αύξηση του βάρους.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγους μήνες είπε για τη διατροφή που ακολούθησε: “Aυτή η δίαιτα λειτούργησε εξαιρετικά για μένα. Είμαι 17 κιλά ελαφρύτερη. Παρόλα αυτά για μένα δεν έχει σημασία που έχασα βάρος, αλλά που σταμάτησα να παίρνω φάρμακα γιατί είχα μια αυτοάνοση ασθένεια και πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!