WOMEN'S GUIDE

Αυτά είναι τα μυστικά διατροφής της 41χρονης Kourtney Kardashian

Η μεγαλύτερη από τις διαβόητες αδελφές Kardashians, η 41χρονη Kourtney, μολονότι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, κατά γενική ομολογία, διατηρεί ένα αψεγάδιαστο κορμί. Πως τα καταφέρνει;

Η ίδια, μέσω του δικού της επίσημου site poosh.com, συχνά αποκαλύπτει πως γυμνάζεται καθημερινά (μόνο μια μέρα την εβδομάδα δεν γυμνάζεται) και πειραματίζεται με διαφορετικές μεθόδους γυμναστικής.


Όμως εκτός από τη γυμναστική, Kourtney προσέχει πολύ τη διατροφή της.

 

Για τη διατροφή της επιλέγει πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, πολύ καλά καθαρισμένα και χωρίς καθόλου συντηρητικά. Μάλιστα έχει εμμονή με τα προϊόντα βιλογικής καλλιέργειας και κατά καιρούς παρουσιάζει διάφορες αγορές στο Λος Άντζελες και καταστήματα στα οποία βρίσκει τα φρούτα και τα λαχανικά για την ίδια και την οικογένεια της, αλλά και τα λεγόμενα super foods.


Για πρωινό προτιμά αβοκάντο, βραστά αυγά και ένα δροσερό ρόφημα. 


Το μεσημεριανό της συνδυάζει καθαρή πρωτεΐνη, όπως λιπαρά ψάρια, με φρέσκα λαχανικά, ενώ το τελευταίο πιάτο της ημέρας είναι γεμάτο με φρούτα και λαχανικά. 


Όπως αποκαλύπτει μέσα από το blog της αυτή την περίοδο, ακολουθεί πιστά κετογονική δίαιτα, χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα. Δημητριακά ολικής αλέσεως, νιφάδες βρώμης, αλλά και το μηλόξυδο, που ενεργοποιεί ταχύτατα τον μεταβολισμό και τη διαδικασία καύσης λίπους.


 Σχεδόν ποτέ δεν τρώει τροφές πλούσιες σε ζάχαρη, το επεξεργασμένο αλεύρι και δεν πίνει αλκοόλ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!