TV BITS

My Style Rocks: Χθες στο Gala έγινε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει [βίντεο]

Η "Αρχαία Ελλάδα" ήταν το θέμα του χθεσινού Gala, όπου είδαμε αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις, την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας της εβδομάδας, αλλά και... καμιά αποχώρηση!

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Τόνια Κούμπα και κέρδισε 2.500 ευρώ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on Mar 8, 2020 at 9:45am PDT

Οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σοφιάνα Σπίνουλα και η Αρετή Λις. Οι υπόλοιπες παίκτριες έσωσαν την Σοφιάνα και ως εκ τούτου η Ευρυδίκη και η Αρετή στάθηκαν μπροστά στους κριτές για την τελική απόφαση.

Ο Λάκης Γαβαλάς ψήφισε την Ευρυδίκη για αποχώρηση. «Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο να είστε εσείς οι δύο εδώ μπροστά», είπε με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Χριστοπούλου και ζήτησε να συνεχίσει άλλος, καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση. Στη συνέχεια, ψήφισε για αποχώρηση την Αρετή.

Ο… κλήρος έπεσε στον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος έκανε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης της Ιωάννας, ζήτησε από την παραγωγή να παραμείνουν και τα δύο κορίτσια στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι της παραγωγής έκαναν δεκτό το αίτημα του κι έτσι παρέμειναν και τα δύο κορίτσια στο My Style Rocks.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!