TV BITS

My Style Rocks: Νέα... καρφιά της Janna κατά της Κιάρας [βίντεο]

Στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, είδαμε για μια ακόμη φορά τη Janna Sireac να πετάει... σπόντες πως η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, δεν επιμελείται μόνη της τα looks της, αλλά έχει τη βοήθεια επαγγελματία στιλίστα.

Η Κιάρα εμφανίστηκε στο My Style Rocks με ένα ανοιξιάτικο λουκ, έτοιμη να πάει σε ένα απογευματινό πάρτι σε ταράτσα. Η Janna της έβαλε μόνο 2, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες παίκτριες που έβαλαν πιο υψηλή βαθμολογία στη Κιάρα Μαρκέζη.

Η Janna  εξήγησε τους λόγους που θα βάζει 2 και 3 κάθε φορά. «Γενικά, το έχω πει νομίζω, θα βάζω στην Κιάρα 2-3 μέχρι να δω την Κιάρα. Δεν μπορώ ξαφνικά να αλλάξω, τα έχω πει από πριν αυτά και είναι εκτός εποχής. Μου αρέσει, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει είναι περιοδικό»

Η Κατερίνα Στικούδη ζήτησε διευκρινίσεις  με την παίκτρια του My Style Rocks να λέει: «Μέχρι να δω την Κιάρα να προσπαθεί μόνη της και να κάνει τα δικά της τα λάθη». Τότε, η Κιάρα απάντησε: «Νομίζω αυτό έχει παλιώσει πια. Όλο αυτό ότι κάποιος με ντύνει, ότι κάποιος μου το κάνει».

«Παλιό είναι αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει», επέμεινε η Janna

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!