TV BITS

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πιθανά θα συμμετέχει στο νέο Big Brother

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την τηλεοπτική πρεμιέρα του ριάλιτι Big Brother, που μετά από χρόνια επιστρέφει στην tv και φουντώνουν οι φήμες, πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που υπήρξε στο παρελθόν ο παρουσιαστής του σόου, πιθανά θα έχει ενεργό ρόλο και στο νέο κύκλο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη, αν το επιτρέψει η υγεία του (θυμίζουμε πως μετά τον πρόσφατο θάνατο του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου, ο Ανδρεάς είχε νοσηλευτεί) και ο ίδιος πει το "ναι", στην παραγωγή του σόου, πιθανά θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και στο νέο κύκλο του Μεγάλου Αδελφού.


«Φεύγει ολοκληρωμένη η πρόταση για το Big Brother από τον ΣΚΑΪ για την εταιρεία παραγωγής. Στην Endemol ξέρουν τον Ανδρέα και λένε ότι δεν πρέπει να είναι η φωνή του Big Brother γιατί είναι γνώριμη, η φωνή πρέπει να είναι άγνωστη για τους παίκτες. Στον ΣΚΑΪ όμως θέλουν πολύ τον Αντρέα και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και προτείνουν στον Αντρέα να κάνει κάποια guests. Του πρότειναν να κάνει κάποια περάσματα. Αν όλα πάνε καλά με την υγεία του και δεχτεί θα τον δούμε», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!