WOMEN'S GUIDE

Το tip μια διάσημης makeup artist για πυκνά φρύδια που δείχνουν φυσικά

Τα πιο "πλούσια" φρύδια τα τελευταία χρόνια στη μόδα και πολλές στην προσπάθειά τους να τονίσουν τα φρύδια τους, τα... ζωγραφίζουν τόσο έντονα που δείχνουν πολύ "ψεύτικα".

Ωστόσο υπάρχει ένα απλό τρικ που συστήνει η Αμερικανίδα celebrity makeup artist Mary Phillips, το οποίο θα σας δώσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η Mary Phillips είναι η αγαπημένη makeup artist πασίγνωστων γυναικών όπως οι Kardashians, η Priyanka Chopra, η Bella Hadid κ.ά. και λέει πως το μυστικό για "φυσικά" πλούσια φρύδια είναι το contouring!

«Μπορείς να «δημιουργήσεις βάθος» στα φρύδια σου, όπως ακριβώς κάνεις με την επιδερμίδα, τα μάτια και τα χείλη σου. Σκέψου να χρησιμοποιήσεις μερικές, διαφορετικές αποχρώσεις στην περιοχή των φρυδιών, σαν να κάνεις contouring. Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχεις τα σχεδόν φυσικά φρύδια των μοντέλων. Για να κάνεις contouring, άπλωσε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις στην αρχή των φρυδιών σου και τις πιο σκούρες προς το τελείωμα. Στη συνέχεια κάνε το απαραίτητο blending, και με τα δάχτυλά σου “στρώσε” τις τρίχες των φρυδιών σου. Τα πυκνά φρύδια με καθόλου έντονες άκρες είναι πολύ πιο ευχάριστα στο μάτι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!