TV BITS

My Style Rocks: Δείτε ποια αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα [εικόνα]

Με 11 και όχι με 12 παίκτριες θα κάνει σήμερα πρεμιέρα το My Style Rocks, αφού μια παίκτρια αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αποχωρήσει.

Το My style Rocks έρχεται με έξι επεισόδια την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε απόγευμα στις 17:05 στο ΣΚΑΙ και στις 18.05 στο ΣΙΓΜΑ. Το βράδυ της Παρασκευής παράλληλα στο Gala θα βραβεύεται η υποψήφια που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της στη διάρκεια της εβδομάδας.

Λίγο πριν την πρεμιέρα ωστόσο είχαμε ανατροπή. Αυτό καθώς μια παίκτρια αποχώρησε. Ο λόγος για την 27χρονη Janna Sireac, γνωστή instagrammer, που έχει υπάρξει και ενδυματολόγος του Σάκη Ρουβά, η οποία δεν θα είναι τελικά στο ριάλιτι μόδας.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ανακοίνωση αναφέρει 11 παίκτριες έντεκα κι όχι 12 διαγωνιζόμενες, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ , τα διαγωνιζόμενα κορίτσια θα είναι 11, οι: Κρίστεν Λεωτσάκου, Στέλλα Πάσσαρη, Μαρία Καζαριάν, Τόνια Κούμπα, Κορίνα Αδραμιτίδου, Έφη Γκούτα, Αμίνα Χακίμ, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Βασιλική Σουλάνη, Κιάρα Μαρκέζη και Λένα Χαριζόπουλος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!