TV BITS

The Voice: Ο Ρουβάς απάντησε στα σχόλια που γίνονται για τα talent shows

Λίγο πριν το φινάλε του μεγάλου τελικού του Voice, στον οποίο αναδείχθηκε νικητής ο Δημήτρης Καραγιάννης, ο Σάκης Ρουβάς πήρε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό και απάντησε σε όλους όσοι κατακρίνουν τα talent shows.

«Διαβάζω πολλά που γράφονται στο twitter, στα διάφορα social media, τα οποία λένε “εντάξει μωρέ, και τι έγινε τώρα; Πάνε στα talent shows και τραγουδάνε και τι έγινε; Που είναι ο τάδε νικητής; Που είναι ο ένας νικητής, που είναι ο άλλος νικητής”. Θέλω να το ξαναπώ, δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει στο Voice, εδώ το να έχεις καλή φωνή είναι το ένα κρατούμενο. Το ποιος κάνει καριέρα έχει να κάνει με πάρα πολλά άλλα πράγματα.

Αυτή η εκπομπή αναδεικνύει το ταλέντο των παιδιών. Το πώς διαχειρίζεται ο καθένας το ταλέντο του από εκεί και πέρα είναι προσωπικό του θέμα. Γι’ αυτό και βλέπεις πολλές φορές άνθρωποι που έχουν κερδίσει, δεν προχωρούν. Και άνθρωποι που δεν έχουν κερδίσει και κάνουν καριέρα. Έχει να κάνει με το πόσο το θες, με το πώς σκέφτεσαι, τι είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις. Το λέω αυτό γιατί μόλις κάλεσες τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή στο Voice του 2020.

Κι εγώ λέω στον κόσμο ότι πρέπει να δηλώσει συμμετοχή γιατί αυτή η εμπειρία και αυτό το ταξίδι που περνούν εδώ τα παιδιά είναι απερίγραπτο, είναι εμπειρία ζωής. Και δεύτερον, έχουν τη δυνατότητα μέσα από αυτή την εκπομπή να τους βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι.

Εγώ όταν ήμουν το 1991, ένα φεστιβάλ Θεσσαλονίκης από την ΕΡΤ, αυτό υπήρχε και μόνο. Μία φορά σε έδειχναν στην τηλεόραση και τελείωσε, μετά έπρεπε να δουλέψεις, να δουλέψεις, να δουλέψεις. Είναι μαγεία το ότι υπάρχει αυτή η εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Οι καριέρες χτίζονται, δεν κάνεις από τη μία μέρα στην άλλη», τόνισε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!