TV BITS

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μια... παρατήρηση στο Νίκο Μουτσινά

Η Ζέτα Μακυπούλια βρέθηκε χθες στα πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και δεν της άρεσε καθόλου η θερμοκρασία στο στούντιο και έκανε μια παρατήρηση στο Νίκο Μουτσινά, που είναι κολλητός φίλος της.

Τι ωραία που κλείσαμε κι αυτό το air condition…» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια λίγο πριν κάτσει στην πολυθρόνα, παρότι ο Νίκος Μουτσινάς άρχισε να παραπονιέται πως ζεσταίνεται. «Δεν πειράζει Νίκο μου, αν θες να έχεις καλεσμένους...» του απάντησε η Ζέτα αστειευόμενη για την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου που κυριολεκτικά πάγωσε στο πλατό της εκπομπής μια μέρα νωρίτερα

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την Ζέτα Μακρυπούλια για την επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ που παρουσιάζει για τρίτη σεζόν. «Το κάνω με μεγάλη χαρά γιατί μου αρέσει πολύ και ξέρεις ότι μου αρέσουν και τα παιχνίδια πολύ, αρρωσταίνω. Αλλά είναι και πολύ δυνατό και το παιχνίδι» σχολίασε η ίδια με τον παρουσιαστή να μην αφήνει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να προσθέσει: «Είναι και παίζεις απέναντι κάποια ώρα με εμάς και με εκνευρίζεις πολλές φορές. Είναι και κάποιες μέρες που ρωτάω, “τι είχε ρε παιδιά; Ήταν γυμνή, πείτε την αλήθεια;”». Ωστόσο, η Ζέτα Μακρυπούλια υπενθύμισε στον Νίκο Μουτσινά πως εκείνη ξεκίνησε πριν από αυτόν στην μεσημεριανή ζώνη. Οι δύο εκπομπές βρίσκονται καθημερινά στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης τα μεσημέρια, παρότι δεν έχουν την ίδια διάρκεια (το Καλό Μεσημεράκι προβάλλεται για δύο ώρες, ενώ το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ μόνο μία).

Στη συνέχεια η συζήτηση με τη Ζέτα Μακρυπούλια πήγε στο Final Four, το talent show που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1. Πριν ο Νίκος Μουτσινάς όμως τη ρωτήσει για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, εκείνη σχολίασε. «Εγώ όσο ήμουν μέσα άκουσα πάρα πολύ Χατζηγιάννη. Μήπως ήθελες τον Χατζηγιάννη καλεσμένο τελικά;» του είπε ξεσπώντας σε γέλια η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε κάθε περίπτωση η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως πέρασε πολύ καλά με τον σύντροφό της στο πλατό. «Ήταν πολύ ωραία και πολύ πιο άνετα από ότι περίμενα», ανέφερε. Η Ζέτα Μακρυπούλια περιέγραψε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τελικού – το Final Four ρίχνει αυλαία την Κυριακή – είχε στο μυαλό της τον Νίκο Μουτσινά. «Στο Final στον τελικό σε σκεφτόμουν πάρα πολύ Νίκο μου. Γιατί τώρα δεν είχα τον Νίκο να του πω πάρ’ το πάνω σου και άσε με, εγώ θα κάτσω σε μια γωνίτσα» λέει, αναφερόμενη στο show που παρουσίαζαν μαζί πάλι στον ΑΝΤ1 πριν από δύο χρόνια. Και τότε, είχε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση όταν χρειάστηκε να κάνει ερωτήσει στον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!