TV BITS

H Κατερίνα Λάσπα θα παρουσιάσει το Big Brother; Δείτε τι απαντά η ίδια [βίντεο]

Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως το γνωστό ριάλιτι Big Brother επιστρέφει στην ελληνική tv και μάλιστα όπως έγινε γνωστό είναι χιλιάδες οι αιτήσεις για συμμετοχή που δέχτηκε η εταιρεία παραγωγής. Ποιος όμως θα αναλάβει την παρουσίαση του σόου, που επιστρέφει ανανεωμένο μετά από 20 χρόνια;

Το Big Brother αναμένεται να κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα μέσα στους επόμενους μήνες, και θα προβάλλεται από το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και ένα από τα ονόματα που ακούγονται για το ρόλο της παρουσίασης του σόου, είναι αυτό της Κατερίνας Λάσπα.


Η Κατερίνα, εδώ και χρόνια απέχει από την tv και έχει αφοσιωθεί στις κόρες της και την επαγγελματική και επιχειρηματική δράση της, αλλά πληθαίνουν οι φωνές πως ετοιμάζει το τηλεοπτικό comeback της.


Χθες η πρώην παρουσιάστρια βρέθηκε σε πάρτι γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού και εκεί τη συνάντησε η κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laspa Katerina (@cat_laspa) on Dec 2, 2019 at 11:42am PST


Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τη Κατερίνα αν θα αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother και η απάντησή της, αν και αρκετά... διπλωματική, μάλλον έγινε για να... ξαναφουντώσει τις φήμες.

«Έχω να κάνω 12 χρόνια τηλεόραση. Το ενδιαφέρον είναι ότι αρκετές παραγωγές δείχνουν φέτος ενδιαφέρον που αυτό μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Υπάρχει, ναι, περίπτωση να κάνω κάτι σύντομα και θα το χαρώ πάρα πολύ» είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το Big Brother πρόσθεσε όλο νόημα:

« 20 χρόνια έχει να βγει και αυτό… Ε, αυτό έχει να βγει 20 χρόνια, εγώ έχω να βγω 12 χρόνια σε κανάλι… Υπάρχουν μεγάλες τροποποιήσεις έτσι όπως έρχεται ανανεωμένο, θέλω να πω και να ξέρετε» τόνισε, προσθέτοντας: «Πολλές λεπτομέρειες ξέρετε, πως γίνεται αυτό; Τέλος πάντων, να είμαστε γεροί και θα ήθελα πραγματικά να ολοκληρωθεί κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λάσπα 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!