TV BITS

The Voice: "Πονάει η καρδούλα μου που σε ακούω να τραγουδάς έτσι” είπε ο Σάκης

Στα χθεσινά Battles, ο Σάκης Ρουβάς απέδειξε σε όλους πως έχει μεγάλη καρδιά και έκανε μια σπουδαία καλή πράξη για μια από τις κοπέλες της ομάδας του.

Ο λόγος για τη Βάλια Δήμου, την κοπέλα που στα Knockouts μάθαμε πως πρέπει να κάνει χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές, και ο Σάκης της είπε πως ο ίδιος δεν θα ήθελε πάρει τη τύχη της στα χέρια του και να τη δει να συνεχίζει στο The Voice πριν κάνει την επέμβαση, οπότε είπε πως η ίδια έπρεπε να αποφασίσει αν θα ήθελε να συνεχίσει στα Battles και η Βάλια είχε πει πως δεν ήθλελε να τελειώσει το ταξίδι της στο The Voice, εξαιτίας αυτού του προβλήματος υγείας.

Και χθες ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε ένα ντουέτο μαζί με τη Μαρίνα Μεμουσάι και ήταν φανερό πως υπήρχε πρόβλημα στη φωνή της Βάλιας.

“Αχ Θεέ μου, βοήθησε με” αναφώνησε ο Έλληνας σταρ και coach του The Voice στην αρχή της κριτικής του. “Βάλια μου, είσαι υπέροχη τραγουδίστρια! Πραγματικά πονάει η καρδούλα μου που σε ακούω να τραγουδάς έτσι” σχολίασε, στη συνέχεια, ο Σάκης Ρουβάς με την διαγωνιζόμενη να του αποκρίνεται πως “θα έρθουν και καλύτερες μέρες”.

“Πρέπει να το φροντίσεις και εσύ αυτό… Γιατί, γλυκιά μου, πραγματικά πονάω που σε ακούω να τραγουδάς… Ενώ είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια και έχεις τόσο υπέροχη φωνή” συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

“Θέλω να βρούμε έναν τρόπο να γίνεις καλά και μετά θέλω να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου. Είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια και θέλω να καταλάβεις πόσο πολύ μου αρέσεις” σημείωσε ο Σάκης Ρουβάς αιφνιδιάζοντας την Βάλια Δήμου. “Έχοντας πει όλα αυτά νομίζω πως πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα με την φωνή σου” πρόσθεσε.

Β.Δ.: Ναι, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και μπορώ να το καλύψω…

Σ.Ρ.: Αν σου έλεγα ότι αυτό θα το φροντίσω εγώ τι θα έκανες;

Β.Δ.: Δεν ξέρω τι να πω… Πραγματικά… Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι θα μου προτείνατε κάτι τέτοιο, μου ακούγεται σαν όνειρο ειλικρινά και θα ήταν υπέροχο. Δεν έχω λόγια. Από την πρώτη, όμως, μέρα που παρατηρήσατε το πρόβλημα στις πρόβες θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δώσατε τέτοια προσοχή. Διαρκώς ήσασταν υπερπροστατευτικός απέναντι μου

Σ.Ρ.: Θέλω να καταλάβεις ότι όλα αυτά που λέω τα εννοώ και αν το θες και συ την Δευτέρα θα σου κλείσω ραντεβού με τον Δημήτρη Λουλούδη που είναι ο γιατρός μου, ωτορινολαρυγγολόγος.

“Σήμερα έχασες από τη Μαρίνα γιατί ήταν καλύτερη” κατέληξε, στα λεγόμενα του, ο Σάκης Ρουβάς δίνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην “αντίπαλο” της Βάλιας Δήμου και σε εκείνη μια θερμή αγκαλιά και μια ουσιαστική βοήθεια ζωής…

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!