TV BITS

The Voice: Ο Ρουβάς τρελάθηκε με μια 17χρονη και τη καλλονή μαμά της [βίντεο]

Μια ακόμη μαμά μιας διαγωνιζόμενης στο The Voice, αποδείχτηκε πως ήταν φανατική... Ρουβίτσα και όταν η κόρη της δεν επέλεξε το Σάκη Ρουβά ως coach έγινε χαμός!

Όλα ξεκίνησαν όταν η 17χρονη Κωνσταντίνα Ευαγγελοπούλου ανέβηκε στη σκηνή του 9ου Blind Audition του The Voice και ερμήνευσε στο κομμάτι All i ask.

Η όμορφη μικρή κατάφερε να μαγέψει τους κριτές με τη φωνή της και γύρισαν τις καρέκλες τους ο Πάνος, ο Σάκης και η Έλενα (μόνο η Ελεωνόρα δεν γύρισε) και άρχισε μια ιδιαίτερα έντονη μάχη για τη διεκδίκηση της μικρής.


Τελικά η Κωνστανίνα επέλεξε να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η οποία μάλιστα έκανε μαζί της ένα ντουέτο τραγουδώντας Adele!


Στο backstage βρίσκονταν μαζί με το Γιώργο Λιανό, η μαμά της Κωνσταντίνας, μια πραγματικά εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα η οποία είναι φανατική "Ρουβίτσα" και δεν μπορούσε να το πιστέψει πως η κόρη της δεν πήγε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

«Αγαπώ πάρα πολύ την Έλενα, είναι μια θεά, μια γαζέλα, αλλά ρε παιδιά είμαι με τον Σάκη… Δηλαδή, δεν υπάρχει αυτό» ανέφερε η εκρηκτική μαμά και άρχισε τον χορό πλάι στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

«Σας αγαπώ και γω πολύ, αλλά στεναχωρήθηκα που η Κωνσταντίνα διάλεξε την Έλενα. Πιστεύω πως θα μπορούσατε να έχετε κάνει λίγο καλύτερη δουλειά στο σπίτι, Σας στέλνω την αγάπη μου» απάντησε από το στούντιο ο Σάκης Ρουβάς για να πάει, δευτερόλεπτα αργότερα, στο backstage room και να συναντήσει την μεγάλη του φαν!

Το σοκ της μαμάς, όπως ήταν επόμενο, ήταν μεγάλο και το «Σάκηηηη» αναπόφευκτο! Μια μεγάλη αγκαλιά ακολούθησε, «αχ δεν το πιστεύω» συμπλήρωσε η μαμά της νεαρής Κωνσταντίνας. «Το έχω πάρει πολύ βαριά, να ξέρεις. Έγινε μεγάλο μάθημα στο σπίτι. Προσπάθησα. Είπα πολλά, πάρα πολλά. Τώρα δεν ξέρω που θα πάει να μείνει» ανέφερε με χιούμορ η μητέρα της διαγωνιζόμενης στο The Voice.

«Να πω κάτι πολύ σημαντικό που δεν ξέρει ο Σάκης. Όταν η Κωνσταντίνα πήγαινε πρώτη γυμνασίου, μου είπε «μαμά, θέλω όταν θα βγάλω 19 απολυτήριο να μου κάνεις μια χάρη. Να με πας να δω τον Ρουβά». Την πήρα και την πήγα. Εκεί, πρώτο τραπέζι» πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!