TV BITS

Η Μπόμπα εκτός από το The Voice θα παρουσιάζει και άλλο σόου στην tv;

Η Χριστίνα Μπόμπα, η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, που φέτος την είδαμε να δοκιμάζει τις δυνάμεις της ως παρουσιάστρια στο νέο κύκλο του The Voice, λέγεται πως πιθανά σύντομα θα αναλάβει την παρουσίαση ενός ακόμη δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα είπε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η γνωστή τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, ακούγεται πως η Χριστίνα πιθανά θα αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks, που σύντομα θα επιστρέψει στην tv για τρίτη χρονιά!


“Εγώ πιστεύω ότι παρουσιάστρια θα είναι η Μπόμπα. Κάτι μου λέει ότι θα είναι η Μπόμπα”! είπε αφού πρώτα εξήγησε πως τόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και η Ευαγγελία Αραβανή που αρχικά ακούγονταν πως διεκδικούν τη θέση, τελικά συζητούν για άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ.


Μάλιστα στο ίδιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ακούστηκε πως στην κριτική επιτροπή του φετινού My Style Rocks θα δούμε τον Στέλιο Κουδουνάρη, έχοντας πλέον δίπλα του τον Λάκη Γαβαλά, ενώ παραμένει άγνωστο το ποια γυναίκα θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!