TV BITS

The Voice: Η Παπαρίζου δεν πίστευε τι δουλειά κάνει αυτή η 37χρονη [βίντεο]

To "Baby I Love You" τραγούδησε μια 37χρονη στη σκηνή του 6ου Blind Audition του The Voice και μάγεψε και τους 4 κριτές οι οποίοι έμειναν άφωνοι όχι μόνο με το ταλέντο αυτής της γυναίκας αλλά και με τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα της.

Η 37χρονη  Έλλη Πλατάνου  που ζει στην Αθήνα, εργάζεται σε έναν αθλητικό σύλλογο ως προπονήτρια κολύμβησης και κάνει μαθήματα aqua aerobic. Η ζωή της κινείται γύρω από το νερό και έχει υπάρξει αρχικά η ίδια κολυμβήτρια και στην συνέχεια προπονήτρια με την πισίνα, όπως λέει, να είναι το δεύτερο σπίτι της. Η Έλλη Πλατάνου δεν έχει ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά με το τραγούδι. Κάποια στιγμή, ένας δάσκαλος μουσικής του αδερφού της, την άκουσε να τραγουδά στο σπίτι, και της είπε να τραγουδήσει σε μία παράσταση του ωδείου. Από τότε άρχισε να τραγουδά σε μπάντες κι εκεί γνώρισε και τον σύζυγό της.

Η Έλλη πριν ανεβεί στη σκηνή του The Voice, αστειεύτηκε για τα... παραπανίσια κιλά της, λέγοντας πως επέλεξε αυτό το σόου γιατί οι κριτές εστιάζουν μόνο στη φωνή αν και αυτή διαθέτει και το κορμί και τη κίνηση.

Όταν κατάφερε με την ερμηνεία της να κάνει και τους 4 κριτές να πατήσουν το κουμπί τη ρώτησαν με τι ασχολείται και η Έλενα Παπαρίζου φάνηκε να μην πιστεύει πως η Έλλη είναι γυμνάστρια. Έτσι η 37χρονη την  προκάλεσε να ανέβει στην σκηνή για να της δείξει τι μπορεί να κάνει και μαζί με την Έλενα στη σκηνή ανέβηκε και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

Δείτε και τα σχετικά βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!