TV BITS

The Voice: Ο Μουζουράκης έμεινε "κάγκελο" με αυτή τη διαγωνιζόμενη [βίντεο]

Ένα πολύ "δυνατό" 4o Blind Audition του The Voice of Greece, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής, αφού πολλοί ήταν οι διαγωνιζόμενοι που με το ταλέντο τους έκαναν και τους 4 κριτές να πατήσουν το κουμπί και να τους διεκδικήσουν στις ομάδες τους.

Και μια από τις διαγωνιζόμενες για την οποία και οι 4 κριτές έδωσαν... μάχη ήταν η  Άννα Καπόνε. Η Άννα ερμήνευσε το "Padam, padam", ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της Εντίθ Πιάφ, το οποίο έχει διασκευάσει και ο Πάνος Μουζουράκης. Η δε Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στο παρελθόν έχει ενσαρκώσει, με μεγάλη επιτυχία, την Εντίθ Πιάφ στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.


Ήταν λογικό λοιπόν, αυτοί οι δυο κριτές να θέλουν διακαώς την Άννα στην ομάδα τους, ενώ στη μάχη της διεκδίκησης, είχαν ριχτεί  δυναμικά και η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς.


Όταν η 'Άννα είπε πως θα ανακοινώσει σε μια ομάδα θα πάει, άρχισε να τραγουδά ένα τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη, με αποτέλεσμα ο κριτής να χορεύει χαρούμενος καθώς ήταν πλέον βέβαιος πως η Άννα τον έχει επιλέξει, αλλά η διαγωνιζόμενη στο φινάλε του τραγουδιού της ανακοίνωσε με το δικό της μοναδικό τρόπο πως θα πάει σε άλλη ομάδα και ο Πάνος έμεινε... κάγκελο! 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!