TV BITS

Η Χριστίνα Μπόμπα σύντομα θα γίνει παρουσιάστρια σε τηλεοπτικό talent show;

Δεν έχουν τέλος τα σενάρια που ακούγονται για το συγκεκριμένο talent show καθώς διαρκώς έχουμε ανατροπές.

Ο λόγος φυσικά για το The Voice, που ενώ είναι βέβαιο πως θα επιστρέψει για τέταρτη συνεχή χρονιά στη tv, και ήδη ανακοινώθηκαν οι χώροι διεξαγωγής των οντισιόν, ακόμα παραμένει άγνωστο το ποιος θα παρουσιάζει το σόου και ποιος θα είναι ο τέταρτος coach.


Θυμίζουμε πως μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη και του Κωστή Μαραβέγια, τα δύο πόστα τους έμεναν κενά.


Πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της νέας μεσημεριανής εκπομπής του στο ΣΚΑΙ, αποκάλυψε πως οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης θα συνεχίσουν κανονικά, και πως την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γιώργος Λιανός και 4ος coach θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης.


Ωστόσο ο Γιώργος Μαζωνάκης σε σημερινές δηλώσεις, είπε πως αυτό δεν είναι ακόμα επίσημο και πως θα οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.


Και σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα ακούγεται πως εκτός από το Γιώργο Λιανό, την παρουσίαση του σόου θα αναλάβει πιθανά και η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, η λαμπερή Χριστίνα Μπόμπα.


Και αυτό το σενάριο δεν είναι καθόλου απίθανο, αν σκεφτεί κανείς τις καλές σχέσεις που διατηρεί το ζεύγος Τανιμανίδη με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά και τη φιλία που συνδέει το ζευγάρι με το Γιώργο Λιανό.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!