WOMEN'S GUIDE

Η Irina Shayk φόρεσε στο κόκκινο χαλί ένα outfit που έδειχνε ακριβό αλλά δεν είναι

Συνήθως στο κόκκινο χαλί, βλέπουμε τις σταρ της σόουμπιζ, τα supermodels και γενικότερα τις celebrities να φορούν πανάκριβες δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας. Ωστόσο το διάσημο μοντέλο Irina Shayk, μόλις μας απέδειξε πως μπορεί κάποια να κλέψει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, ακόμα και με ένα... προσιτό σε τιμή σύνολο που βρίσκει κανείς εύκολα στην αγορά.

Η Ρωσίδα καλλονή και πρώην σύντροφος του χολιγουντιανού σταρ Bradley Cooper, έκανε μια red carpet εμφάνιση στο γκαλά μόδας BAZAAR ICONS (έγινε στη Νέα Υόρκη με αφορμή την εβδομάδα μόδας) που συζητήθηκε πολύ.


Η Irina επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο βελουτέ σύνολο, που αποτελούνταν από ένα έξωμο τοπ με βολάν και ασορτί μίνι φούστα και όλοι πίστεψαν πως φορούσε μια πανάκριβη δημιουργία κάποιου πασίγνωστου σχεδιαστή.


Ωστόσο το περιοδικό Harper's Bazaar αποκάλυψε πως η Irina φορούσε ένα σύνολο που σύντομα θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων Η&Μ.


Όχι δεν κάνουμε πλάκα! Η Irina απλά φόρεσε δύο items από τη νέα σειρά Conscious Exclusive της H&M, που θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου και προωθεί το οικολογικό μήνυμα της "ανακύκλωσης" υλικών, αφού τα ρούχα είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα!


Και πόσο κοστίζει το outfit της Irina που δείχνει πανάκριβο;


Το Harper's Bazaar των ΗΠΑ, αναφέρει πως η τιμή του τοπ είναι στα 129 δολάρια (δηλαδή περίπου 116 ευρώ) και της φούστας στα μόλις 59.99 ευρώ (δηλαδή περίπου 54 ευρώ!).


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!