TV BITS

Άσπα - Ραμόνα: Οι 2 γνωστές "κακές" της tv θα παίξουν στο ίδιο πολυαναμενόμενο σίριαλ

Και οι δυο γυναίκες κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την τηλεοπτική τους παρουσία, όταν συμμετείχαν σε διαφορετικά ριάλιτι, αφού και οι δυο δεν μάσαγαν τα λόγια τους, πετούσαν... φαρμακερές ατάκες και γενικότερα δεν τις ένοιαζε αν τις αποκαλούσαν... κακές (ή κακιασμένες)! Και τώρα και οι δυο θα συμμετέχουν σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές της νέας σεζόν.

Η Άσπα Τσίνα, είχε αφήσει... εποχή, με την κακία της όταν συμμετείχε στο talent show και ριάλιτι Fame Story και είχε κάνει επικούς καβγάδες (όπως εκείνος με την τραγουδίστρια και τότε κριτή στο σόου Κατερίνα Κούκα).

 Και πολλά χρόνια αργότερα η Ραμόνα Βλαντή, κέρδιζε τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας My Style Rocks, έχοντας ανοίξει... πολεμικό μέτωπο με τους κριτές του σόου και με κάποιες (σχεδόν όλες) από τις συμπαίκτριές της.


Τώρα οι δυο γυναίκες θα συμμετέχουν στην νέα τηλεοπτική σειρά "Room Service...Πλιζ" που φέρει την υπογραφή του Άλέξανδρου Ρήγα και θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο.


Στην ουσία πρόκειται για τη συνέχεια της κωμικής σειράς "Το Κόκκινο Δωμάτιο", που πρωτογνωρίσαμε πριν χρόνια στο MEGA, η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του Alexander Hotel.


Στο Room Service Πλιζ θα συμμετέχει και ένα ακόμη πρόσωπο που έγινε γνωστό από talent show, που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Καραφώτη, ενώ σε κάθε επεισόδιο θα έχουμε τις εμφανίσεις αρκετών guest stars.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!