WOMEN'S GUIDE

To λάθος που κάνουν πολλές και για αυτό δεν έχει διάρκεια το πεντικιούρ

Το καλοκαιράκι βρίσκεται στην κορύφωσή του και αυτή την εποχή οι περισσότεροι είτε ήδη είναι είτε ετοιμάζονται για διακοπές Και ένα από τα βασικά πράγματα που οφείλει να φροντίζει κάθε γυναίκα πριν τις εξορμήσεις σε πλαζ και πισίνες είναι το πεντικιούρ.

Όμως δεν αρκεί να περιποιηθεί κάποια τα νύχια της και τα πόδια της για να αποκτήσει ένα καλό πεντικιούρ, αφού συχνά διαπιστώνουν πως το βερνίκι αρχίζει γρήγορα να ξεφτίζει και για αυτό καταφεύγουν σε λύσεις όπως το ημιμόνιμο mani pedi.


Ωστόσο, ο λόγος που το μανό δεν έχει μεγάλη διάρκεια και αρχίζει να "φεύγει" γρήγορα, είναι γιατί πιθανά κάνετε ένα λάθος: βάζετε τα πόδια σας σε νερό λίγες ώρες μετά το πεντικιούρ σας.


Οι ειδικοί εξηγούν πως ιδανικά θα πρέπει να περιμένετε 24 ώρες, για να πάτε σε κάποια πισίνα ή θάλασσα από την ώρα που έχετε βάψει τα νύχια σας.


Γενικά το νερό δε βοηθάει το πεντικιούρ να διαρκεί περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικό να έχει πρώτα στεγνώσει καλά. Αν τα νύχια σου έρθουν αμέσως σε επαφή με νερό, διαστέλλονται. Έτσι, προκαλείται πρόωρο ξέφτισμα του μανό. Επομένως, κάνε ντους ή πήγαινε στην παραλία πριν το πεντικιούρ σου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!