TV BITS

Suvivor: Ο Παναγιώτης ήταν άρρωστος και έκανε παράπονα για το Νίκο [βίντεο]

Ένα πρόβλημα υγείας είχε αυτές τις μέρες ο Παναγιώτης, αλλά ο παίκτης της μαύρης ομάδας, παρά την αδιαθεσία του και τον πυρετό θέλησε να αγωνιστεί χθες και μετά εξέφρασε μπροστά στις κάμερες ένα παράπονο για το Νίκο Κοσμά.

Ο παίκτης του Survivor αποφάσισε να διαγωνιστεί απέναντι στον Κυριάκο παρότι είχε πυρετό και δεν ήταν σε ιδιαίτερη φόρμα. Φτάνοντας στον τελικό στόχο, ο Παναγιώτης κατάφερε να πάρει τον πόντο για την ομάδα του ενώ αμέσως μετά ένιωσε έντονη αδιαθεσία και δυσφορία. Οι συμπαίκτες του, του συνέστησαν να ξαπλώσει και να πάρει βαθιές ανάσες προκειμένου να ηρεμήσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

 

Λίγο αργότερα ο Παναγιώτης είπε πως έχει ένα παράπονο για τη συμπεριφορά του Νίκου Κοσμά και συγκεκριμένα είπε πως πριν από καιρό, όταν ο Νίκος είχε αρρωστήσει, του είχε κάνει παράπονο γιατί δεν τον ρώτησε προσωπικά αν είναι καλά. Και ο Παναγιώτης είπε, πως τώρα που ο ίδιος αρρώστησε εδώ και 5 μέρες, ο Νίκος δεν τον ρώτησε για την υγεία του. 

Στην πορεία δε είπε πως άκουσε να έχει ειπωθεί το σχόλιο πως ο Παναγιώτης, αν και άρρωστος, έφυγε από την κλινική όπου του προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια από την παραγωγή, επειδή έμαθε πως αυτή την εβδομάδα θα υπήρχε ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο (το έπαθλο των 10 000 ευρώ που τελικά το κέρδισε ο Νίκος).


Δείτε τι απάντησε ο Νίκος Κοσμάς.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!