TV BITS

Power of Love: Εκνευρισμούς και ανατροπές είδαμε στο χθεσινό Gala [βίντεο]

Ιδιαίτερα επεισοδιακό ήταν το χθεσινό Gala, αφού είδαμε και πάλι ανατροπές, ενώ η αντίδραση μιας παίκτριας κατάφερε να εκνευρίσει τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ανατροπή στο Gala του Power of Love, καθώς σήμερα είχαμε διπλή αποχώρηση! Και αυτό διότι ενεργοποιήθηκε η αρνητική ψηφοφορία του κοινού. Οι πιο αγαπημένοι παίκτες ήταν η Άννα Ελευθερίου και ο Bill Σαντρίας, ενώ οι Μανώλης Σαββάκης και Ρένια Τσακίρη ήταν οι δύο που προστατεύτηκαν από τους συμπαίκτες τους.

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος αναδείχθηκαν το πιο αγαπημένοι ζευγάρι και κέρδισαν 2.500 ευρώ. Στην αρνητική ψηφοφορία των παικτών, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Ρεγγίνα Γκαϊνά και ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου.

Στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως η Άννα Ελευθερίου είναι η πιο αγαπητή παίκτρια της εβδομάδας και ως εκ τούτου προστάτευσε το σπίτι της, με αποτέλεσμα ο Φάνος να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Λίγες στιγμές αργότερα, η παρουσιάστρια άνοιξε το κουτί και πήρε από μέσα το χαρτί, στο οποίο αναφερόταν πως ενεργοποιείται για σήμερα η αρνητική ψηφοφορία του κοινού και θα αποχωρήσει ο πιο ανεπιθύμητος.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε με τη σειρά του από το σπίτι της αγάπης.

Την ώρα της ανακοίνωσης, η Ρεγγίνα Γκαϊνά έβαλε τα γέλια, προκαλώντας την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου: «Ρε συ Ρεγγίνα, γιατί γελάς; Συγγνώμη, γιατί γελάς; Η φίλη σου στεναχωριέται γιατί φεύγει το αγόρι της, εσύ γιατί γελάς; Η ίδια η Άννα κλαίει που φεύγει ο Παύλος κι εσύ γελάς. Σε παρακαλώ!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Power of Love (@poweroflovegr) on May 18, 2019 at 12:41am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Power of Love (@poweroflovegr) on May 18, 2019 at 12:59am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!