TV BITS

Survivor: Η Σαμπριέ εύχεται να χωρίσουν οι Βασάλος - Βαλαβάνη [βίντεο]

H Τουρκάλα Σαμπριέ, φαίνεται πως δεν ξέχασε ποτέ τον Κωνσταντίνο Βασάλο που είχε ερωτευτεί στο πρώτο Survivor και τώρα που έμαθε πως ο Βασάλος είναι ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη πέταξε μια... φαρμακερή ατάκα.

Στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Survivor η Τουρκάλα Σαμπριέ, στο πάρτι που έγινε τότε για τις ομάδες της Ελλάδας και της Τουρκίας, δεν είχε κρύψει το γεγονός πως της άρεσε πολύ ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Μάλιστα είχε δηλώσει πως είναι φουλ ερωτευμένη με τον Έλληνα παίκτη, στον οποίο είχε προσφέρει και τζατζίκι στο πάρτι.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Σαμπριέ συζητώντας με τους Έλληνες παίκτες θυμήθηκε ξανά τον έρωτα της για τα γαλανά του μάτια. Μόνο που την πληροφόρησαν πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι μόνος του, αλλά βρίσκεται σε σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έχετε έναν Βασάλο. Μακάρι να ήταν κι αυτός εδώ. Ελπίζω να χωρίσουν με την Ευρυδίκη! Δεν καταλαβαίνω, πριν έρθω εδώ με ρωτούσε τι κάνω και μετά έκανε δεσμό με την Ευρυδίκη», είπε η παίκτρια που ακόμα και στην υπόνοια που της άφησαν οι συμπαίκτες της πως μπορεί να κάνουν και παιδί, εκείνη επέμενε πως θα χωρίσουν.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!