WOMEN'S GUIDE

Το μυστικό της Blake Lively για τέλεια μαλλιά, πιθανά υπάρχει στο ψυγείο σου

Η Blake Lively, παραμένει μια από τις πιο λαμπερές και όμορφες σταρ του Χόλιγουντ και από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο Gossip Girl, μέχρι και σήμερα που συχνά κλέβει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί των γκαλά, ένα από τα μεγάλα της ατού είναι τα λαμπερά, ξανθά μαλλιά της.

Μάλιστα η Blake εδώ και χρόνια διατηρεί πάντα μακρύ μήκος στα μαλλιά της και μολονότι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ούτε οι εγκυμοσύνες, ούτε η φθορά του χρόνου δείχνουν να έχουν επηρεάσει τα άψογα μαλλιά της. Και η ίδια αποδίδει το μυστικό της ομορφιάς των μαλλιών της, σε κάτι που υπάρχει σχεδόν σε κάθε ψυγείο: τη μαγιονέζα!

Η χολιγουντιανή σταρ έχει αποκαλύψει πως συνηθίζει λίγο πριν μπει στο μπάνιο να λουστεί, να απλώνει μία μικρή ποσότητα μαγιονέζας στα μαλλιά της, δίνοντας έμφαση κυρίως στις άκρες τους, που ταλαιπωρούνται πιο πολύ. Στην ουσία, χρησιμοποιούσε τη μαγιονέζα ως μάσκα μαλλιών σε στεγνά μαλλιά, την οποία αφού την αφήνει να δράσει για μερικά λεπτά, μετά την ξεβγάζει με το σαμπουάν.

Κι αυτό γιατί, όπως υποστηρίζει η ίδια, η μαγιονέζα συμβάλλει στην ενυδάτωση των μαλλιών, προστατεύοντάς τα από την αφυδάτωση και αφήνοντάς τα πιο δυνατά.

Και η αλήθεια είναι πως τα υλικά που περιέχει η μαγιονέζα, πράγματι έχει αποδειχτεί πως κάνουν καλό στα μαλλιά σου, αφού το ελαιόλαδο μπορεί να ενυδατώσει την τρίχα, τη λειαίνει και της χαρίζει λάμψη, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά και την ξηροδερμία στο κεφάλι, ενώ το αβγό, που συχνά περιέχουν οι μαγιονέζες, αποτελεί φυσική πηγή  αμινοξέων, βιταμινών και λιπαρών οξέων που μπορούν να χαρίσουν όγκο στην τρίχα και βοηθούν στην θρέψη της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!