WOMEN'S GUIDE

Το ροδόνερο χαρίζει ομορφιά: Οι 4 τρόποι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε

Τα οφέλη του τριαντάφυλλου για την ομορφιά ε.ιναι γνωστά και για αυτό τα ρόδα χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες στα καλλυντικά και προσφέρουν αντιγήρανση, ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα.

Και το πιο εύκολο καλλυντικό που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας είναι το ροδόνερο. Απλά βράστε για μια ώρα, σε πολύ χαμηλή φωτιά μέσα σε καθαρό νερό μπόλικα  καθαρά πέταλα από τριαντάφυλλα ή απλά αφήστε μέσα σε κρύο νερό, πέταλα από τριαντάφυλλο για να "ποτίσουν" αρκετές ώρες και μετά στραγγίστε τα πέταλα.

Σε άρθρο του jenny.gr διαβάσαμε τους 4 καλύτερους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ροδόνερο στη beauty routine σας:

#1. Μπορείτε να κάνετε ντεμακιγιάζ καθώς απομακρύνει τους ρύπους και μπορεί να καθαρίσει σε βάθος και την επιδερμίδα σας.

#2. Χρησιμοποιήστε το σαν setting spray, αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας μπορείτε να «κλειδώσετε» το αποτέλεσμα ψεκάζοντας το με ροδόνερο.

#3. Χρησιμοποιήστε το σαν τονωτική lotion που θα χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα σας – πρωί /βράδυ πριν εφαρμόσετε τις κρέμες σας.

#4. Είναι κατάλληλο για να το έχετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε και να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας, έτσι θα την αναζωογονήσετε και θα φαίνεται πιο ξεκούραστη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!