TV BITS

Survivor 3: Νέος τσακωμός ξέσπασε στην καλύβα των Τούρκων [βίντεο]

Οι αλλεπάλληλες ήττες, που διαδέχτηκαν το αρχικά καλό ξεκίνημα της τουρκικής ομάδας στο Survivor, αλλά και τα όσα είπε η Καντέρ λίγο πριν την αποχώρησή της έχουν προκαλέσει μεγάλη φαγωμάρα μεταξύ των Τούρκων.

Θυμίζουμε πως οι Τούρκοι την περασμένη εβδομάδα έχασαν την ασυλία και η Καντέρ, η παίκτρια που κλήθηκε να αποχωρήσει, έκανε ένα πολύ σκληρό σχόλιο για την ομάδα της στο συμβούλιο του νησιού και  κατηγόρησε ευθέως τον Χικμέτ πως "χειραγωγεί" συμπαίκτες του, ενώ αποκάλεσε... πρόβατα κάποιους συμπαίκτες της: "Εδώ υπάρχει ο Χικμέτ, ο βοσκός μαζί με τα πρόβατά του. Κινεί τα νήματα. Αλλά κάποια στιγμή τα νήματα θα κοπούν και τα πρόβατα θα σκορπιστούν. Περιμένω με ανυπομονησία εκείνη τη μέρα. Στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, στον Οκτάι, τον Ατακάν, τον Γιουσούφ, τη Μπουσρά και τον Καάν εύχομαι καλή επιτυχία. Εγώ θα τους υποστηρίζω" είπε η Καντέρ.

Και αυτό το σχόλιο συζήτησαν οι Τούρκοι στην καλύβα τους, με τον Χικμέτ να μιλάει για τον "κακό χαρακτήρα" της Καντέρ. Όμως στη πορεία τα αίματα άναψαν, καθώς κάποιοι συμπαίκτες του Χικμέτ, θέλησαν να σχολιάσουν τη συμπεριφορά του και λίγο κόντεψε οι Τούρκοι να έρθουν στα χέρια με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!