TV BITS

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Ξέσπασε καβγάς και διεκόπη το αγώνισμα [βίντεο]

Τα νεύρα χτύπησαν κόκκινο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγωνίσματος στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία, όταν ένας Τούρκος παίκτης έγινε έξαλλος με τους πανηγυρισμούς ενώ Έλληνα παίκτη και τον κατηγόρησε πως τον χτύπησε στο χέρι του.

Οι παίκτες των δύο ομάδων κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια με αφορμή την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Βασίλη Σίμου, του νέου παίκτη που μπήκε πρόσφατα στην ελληνική ομάδα και του Hikmet Tugsuz.

Ο Σπύρος Γουρδούπης πήρε τη νίκη για την ελληνική ομάδα που προηγούνταν στο σκορ και ο Βασίλης Σίμος θέλησε να πανηγυρίσει. Μπροστά του, όμως, βρισκόταν ο Hikmet, με αποτέλεσμα ο Βασίλης να τον σπρώξει, ακουμπώντας τον στο χέρι και ο Τούρκος παίκτης είπε πως τον πόνεσε και του ζήτησε εξηγήσεις, ενώ δεν δίστασε να σπρώξει τον Σίμο μπροστά σε όλους και κάπου εκεί παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση, καθώς επικράτησε αναστάτωση για αρκετά δευτερόλεπτα.

Αμέσως μπήκαν όλοι στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μάλιστα διεκόπη και ο αγώνας, προκειμένου να δουν οι υπεύθυνοι τα βίντεο, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, ενώ μετά ζητήθηκε από τους δύο παίκτες να δώσουν τα χέρια για να τελειώσει η παρεξήγηση.

 

Πάντως οι Έλληνες, μετά τη προσωρινή διακοπή του αγωνίσματος, κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη με σκορ 10 - 8.

 

Στην πορεία η στάση του Τούρκου παίκτη σχολιάστηκε αρνητικά και από τους Έλληνες παίκτες στην παραλία τους. Μάλιστα η Ιουλιέτα (που γνωρίζει τη τουρκική γλώσσα) είπε στους συμπαίκτες της όσα άκουσε την ώρα του καβγά, και πως οι Τούρκοι θεωρούν πως ο Βασίλης τους κοιτάζει περίεργα και είναι προκλητικός, ενώ πολλοί Έλληνες παίκτες είπα πως ο συγκεκριμένος Τούρκος, ο Hikmet, είναι αυτός που έχει προκλητική στάση από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το Survivor.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!