TV BITS

Μήπως τελικά η Ντέμη Τσαγανού δεν αποχώρησε από το Survivor; [βίντεο]

Η Ντέμη Τσαγανού ήταν η πρώτη παίκτρια, που μετά από την ήττα των Ελλήνων στο πρώτο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία, κλήθηκε να αποχωρήσει από το Survivor Ελλάδα - Τουρκία.

Χθες όμως στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, προβλήθηκε ένα βίντεο που έστειλε η Ντέμη από τον Άγιο Δομίνικο και αυτά που είπε σε αυτό άφησαν άφωνους την Μπάγια Αντωνοπούλου και την παρέα της.


Η Ντέμη έστειλε το δικό της μήνυμα από τον Άγιο Δομίνικο όπου και συνεχίζει να βρίσκεται ενώ περιμένει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όμως στο μήνυμά της η Ντέμη, αφού έκανε παράπονα για το γεγονός πως την ψήφισε ο Τόνι και είπε πως δεν πρόλαβε να δείξει τις δυνατότητές της στο παιχνίδι, μετά άφησε να εννοηθεί πως ίσως σύντομα να δούμε μια μεγάλη αποτροπή και τελικά να μην αποχωρήσει από το Survivor.

«Αποφάσισα να σας στείλω αυτό το βίντεο γιατί ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ τα συναισθήματά μου μαζί σας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που κατάφερα να ζήσω αυτό το όνειρο που λέγεται Survivor έστω και για λίγο. Από την άλλη όμως αισθάνομαι πικρία και αδικία που κόπηκε τόσο απότομο όλο αυτό. Αισθάνομαι πικρία γιατί έδειξα ότι έχω δυνατότητες και είχα πράγματα να δώσω στην ελληνική ομάδα. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν τα είδαν αυτά σε μένα και μιλάω συγκεκριμένα για τον Τόνι, ο οποίος πήρε μια απόφαση να με θέσει σε υποψηφιότητα. Και δυστυχώς τη στιγμή που ο κόσμος καλούνταν να ψηφίσει, δυστυχώς εγώ δεν είχα προλάβει να δείξω ποια πραγματικά είμαι.

Έχω λάβει αρκετά μηνύματα και αρκετή αγάπη από τον κόσμο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Πραγματικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ανυπομονώ πάρα πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα, στους δικούς μου ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα μου έστελναν τη θετική τους ενέργεια και την αγάπη τους. Και σύντομα θα έρθω και σε εσάς γιατί πραγματικά έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Και τέλος θέλω να κλείσω με ένα ερωτηματικό. Μήπως τελικά το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αντί για την Ελλάδα γυρίσω πάλι πίσω στην καλύβα; Ποιος ξέρει;», είπε η Ντέμη Τσαγανού.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!