TV BITS

Survivor 3: Η πρώτη ανάρτηση του Έλληνα παίκτη που αποχώρησε

Ο Δημήτρης Μαργαρίτης, είχε την ατυχία να πάθει ένα τραυματισμό στο πρώτο κιόλας αγώνισμα του φετινού Survivor Ελλάδα - Τουρκία και οι γιατροί έκριναν πως είναι τόσο σοβαρος που έπρεπε να διακόψει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης.

Έτσι ο παίκτης αποχώρησε από την ελληνική ομάδα.

Τα τελευταία 24ωρα, ο 45χρονος, ο οποίος εργάζεται ως δεσμοφύλακας στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, παραμένει στον Άγιο Δομίνικο, εν αναμονή της πτήσης της επιστροφής του στην πατρίδα. Ωστόσο, έχει πάρει πίσω το κινητό του τηλέφωνο, έχει επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ επέστρεψε και στα social media.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την έξοδό του από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα γράμμα που έλαβε, από κάποιο νεαρό που είναι στη φυλακή και στο οποίο του έλεγε πόσο λυπήθηκε που έφυγε από το Survivor και τον συγκίνησε πολύ. «Έλαβα αυτό το γράμμα από ένα παιδί που είναι φυλακή. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να περάσω το μήνυμα μου στον κόσμο που παρακολουθεί το survivor. Δε πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύουμε γιατί η ψυχή μας είναι ποιο δυνατή από το σώμα μας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον μας πρέπει να παλεύουμε», έγραψε στη λεζάντα που το συνόδευε.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!