TV BITS

Power of Love: Έμεινε άφωνη με τις παρατηρήσεις που της έκανε [βίντεο]

Μπορεί οι παίκτες του Power of Love, μόλις να άρχισαν να γνωρίζονται μεταξύ τους, αφού η πρεμιέρα του σόου έγινε την Πρωτοχρονιά, αλλά κάποιοι παίκτες αμέσως ξεκαθάρισαν στις κοπέλες τι θέλουν και ειδικά ένας εξ αυτών έκανε παρατηρήσεις σε μια κοπέλα και την άφησε άφωνη!

Όπως αναφέρει το zappit.gr δεν πρόλαβαν καλά καλά να ανταλλάξουν τις πρώτες τους κουβέντες στο Power of Love ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου και ήρθαν οι πρώτες παρατηρήσεις περί… σεμνής εμφάνισης. Ο παίκτης άφησε την κοπέλα με το στόμα ανοιχτό με αυτά που της είπε όταν κάθισε δίπλα της.

«Αυτό που κάνεις με τις γόβες σου δεν μου αρέσει! Σε είδα προηγουμένως στην τηλεόραση, είχες βγάλει το ένα σου παπούτσι λίγο και φαινόταν πολύ άσχημο. Μην το ξανακάνεις! Θα σου λέω τη γνώμη μου, επειδή θέλω να μιλάω ευθέως. Κι αυτό το παντελόνι πολύ ανοίγει μέχρι πάνω, βάζε κανένα μαξιλάρι!», είπε ο Γιάννης Κοπιδάκης.

Η Αργυρώ Τσιοράνου …διακριτικά ενοχλημένη ξεκαθάρισε πως: «Είναι ένα υπέροχο παντελόνι και μου αρέσει πολύ το στυλ του».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!