WOMEN'S GUIDE

Η Nicole Kidman αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Αν και διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, η χολιγουντιανή σταρ Nicole Kidman, παραμένει εκθαμβωτικά όμορφη και εντυπωσιακά καλλίγραμμη.

Η ίδια φρόντισε τώρα να αποκαλύψει στο αμερικανικό Harper's Bazaar, τα μυστικά της ομορφιάς της.


Και αν νομίζετε πως η Nicole περνάει ώρες σε κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής κάνετε λάθος. Η σταρ είπε πως βαριέται να κάθεται σε ένα κομμωτήριο πάνω από μισή ώρα ("απλά βάφω τις ρίζες και φεύγω" λέει), ενώ τα πρωινά απλά χρησιμοποιεί ψαλιδάκι στις βλεφαρίδες της και βάζει λίγο lip gloss που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της.


Επίσης αποκάλυψε πως η ίδια ξέρει να κάνει θεραπευτικό μασάζ και έχει και δίπλωμα από τα 18 της χρόνια, καθώς έμαθε να κάνει μασάζ για να ανακουφίζει τη μάνα της που είχε καρκίνο του μαστού.


Παράλληλα αποκάλυψε πως αγαπά το τρέξιμο αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς (μολονότι ο πατέρας της ήταν μαραθωνοδρόμος), ενώ στο γυμναστήριο κάνει πάντα spinning classes.


Φυσικά προσέχει τη διατροφή της και αποφεύγει το κρέας, ενώ ξεκινά τη μέρα της με νιφάδες ρυζιού με μούρα και γάλα αμυγδάλου και πίνει κάθε μέρα τσάι matcha.


Τέλος αποκάλυψε πως έχει μάθει να κάνει μόνη της το μακγιάζ, ενώ απλά το αφαιρεί με τα κλασικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, γιατί την βολεύουν καθώς μπορεί να τα έχει πάντα μαζί στα ταξίδια της, ενώ χρησιμοποιεί κάθε μέρα κρέμα προσώπου και σώματος με υψηλό δείκτη προστασίας από τον ήλιο και το βράδυ χρησιμοποιεί κρέμα νυχτός με ρετινόλη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!