WOMEN'S GUIDE

Δύο εναλλακτικές beauty θεραπείες για να είστε… θεές φέτος τις γιορτές

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και αν θέλετε να εξαφανίσετε τα σημάδια της κούρασης που άφησε στο πρόσωπό σας ένας ολόκληρος χρόνος και πραγματικά να λάμψετε αυτές τις γιορτές, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτές τις δύο εναλλακτικές beauty θεραπείες.

Και οι δύο εναλλακτικές θεραπείες βασίζονται σε πανάρχαιες μεθόδους ομορφιάς και μπορούν να εγγυηθούν πως θα επαναφέρουν τη νεανική όψη και τη λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Δείτε τι σας προσφέρει η κάθε μία θεραπεία και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες και να εμπιστευτείτε τα έμπειρα χέρια των Beauty experts by Kiki.

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο βελονισμός είναι μια θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, αλλά έχει πολλές εφαρμογές και στην κοσμετολογία και την ομορφιά.

Αυτή η πανάρχαια µέθοδος, που μπορεί να διεγείρει την κυκλοφορία του αίµατος, προάγει την ανανέωση των κυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Στηρίζεται στην εφαρµογή ειδικών λεπτών βελόνων στις κατάλληλες περιοχές του δέρµατος, μια διαδικασία που είναι εντελώς ανώδυνη αλλά προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Με τη συγκεκριμένη θεραπεία, που κοστίζει €70 και συνδυάζεται με μασάζ με βεντούζες, θα δείτε άμεσα βελτίωση στην όψη της επιδερµίδας σας. Ο αισθητικός βελονισμός όχι μόνο χαρίζει λάμψη και νεανικότητα στο δέρμα, καθώς τονώνει τους ιστούς του προσώπου και μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες, αλλά τα αποτελέσματά του διαρκούν για πολύ καιρό! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που πολλοί συγκρίνουν τον αισθητικό βελονισμό με το… λίφτινγκ!

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ GUA SHA

Πρόκειται για μια ακόμη παραδοσιακή κινέζικη εναλλακτική θεραπεία προσώπου, με ιστορία αιώνων και θεωρείται μια από τις καλύτερες αντιγηραντικές μεθόδους, που ταυτόχρονα απομακρύνει με τον πιο φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση καμιάς ουσίας, τις τοξίνες και χαρίζει στο πρόσωπο λάμψη, σύσφιξη και τόνωση.

Συγκεκριμένα η θεραπεία με Gua Sha υπόσχεται αύξηση του ρυθμού ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και ανόρθωση και λείανση της επιδερµίδας.

Η µέθοδος Gua sha, εφαρµόζεται ξύνοντας ελαφρώς το δέρµα του προσώπου µε ειδικές πλάκες σύµφωνα µε τους µεσηµβρινούς, εξισορροπώντας, έτσι, τη ζωτική ενέργεια. Η συγκεκριμένη θεραπεία κοστίζει €60 και επίσης είναι εντελώς ανώδυνη.

 

Και τις δύο θεραπείες μπορείτε να τις δοκιμάσετε στο Beauty experts by Kiki.


Μιχαήλ Καραολή 3, Παλουριώτισσα - Λευκωσία
Τηλέφωνο: +357 22 438151
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!