WOMEN'S GUIDE

Aniston, Blanchett, Lopez: 3 αγέραστες σταρ με το ίδιο μυστικό ομορφιάς

Αυτές οι τρεις πασίγνωστες σταρ, μολονότι και οι τρεις είναι 49 ετών, μοιάζουν πραγματικά να αψηφούν τα σημάδια του χρόνου και δείχνουν αγέραστες. Και μάλιστα και οι τρεις μοιράζονται το ίδιο μυστικό ομορφιάς.

Και μάλιστα το μυστικό τους είναι απλό, αφού δεν είναι άλλο από τη χρήση αντιηλιακού καθημερινά όλο το χρόνο.


Και μπορεί αυτό να ακούγεται πολύ απλό, ωστόσο η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών ξεχνά να βάζει αντιηλιακό προσώπου και τους χειμερινούς μήνες ή θεωρεί πως είναι απαραίτητη η εφαρμογή του μόνο τις μέρες με λιακάδα!


Αυτό όμως δεν ισχύει και οι γνωστές βλαβερές συνέπειες του ήλιου στο δέρμα σου δεν σταματούν επειδή ο ουρανός έχει λίγα ή και πολλά σύννεφα ούτε όταν κάνει κρύο!


Ρυτίδες, αποχρωματισμοί, κοκκινίλες, πανάδες, κηλίδες, γήρανση των κυττάρων, αφυδάτωση είναι μερικές μόνο από τις συνέπειες του ήλιου στο δέρμα σου και αυτές οι τρεις σταρ από την μέρα που το συνειδητοποίησαν φορούν πάντα αντιηλιακό ή ενυδατική κρέμα προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας και κατάφεραν να σταματήσουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
 

Η Jennifer Aniston όπως η ίδια δηλώνει άργησε να καταλάβει πόσο σημαντική είναι καθημερινή χρήση αντηλιακού. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το βασικό βήμα στην καθημερινή ρουτίνας περιποίησης. Επίσης αποφεύγει την έκθεση στον ήλιο ειδικά τις μσημεριανές ώρες.

Η Cate Blanchett αντίθετα φορά αντηλιακό από πολύ νέα αφού η λευκή επιδερμίδα της είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Είναι μια συνήθεια που απέκτησε επειδή η έκθεση στον ήλιο την ταλαιπωρούσε αφού δημιουργούσε κοκκινίλες.

Η Jennifer Lopez ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που προσέχει ιδιαίτερα την επιδερμίδα και το σώμα της. Άλλωστε το είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της: “με πρόσεξα” και φυσικά φαίνονται τα αποτελέσματα. Εδώ και πολλά χρόνια φορά αντηλιακό και μάλιστα η ίδια τονίζει ότι έχει μια μορφή εμμονής με το συγκεκριμένο προϊόν περιποίησης ενώ αποφεύγει τον ήλιο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αφού γνωρίζει πολύ πόσο βλάπτει την επιδερμίδα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!